Combina frigorifica Liebherr CU 3515, 310 l – pareri si review

Liebherr este deja o marca foarte cunoscuta si apreciata de electrocasnice la nivel national si international. Combinele frigorifice calitate germana sunt foarte rezistente in timp si in plus confera clientului siguranta ca toate alimentele pe care le consuma sunt in starea cea mai buna. Combina frigorifica cu o capacitate de 310 litri si clasa energetica A++ este modelul preferat al multora dintre cei care au invatat ca sanatatea si starea de bine porneste de la o alimentatie adecvata.Combina frigorifica Liebherr CU 3515

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Liebherr

La o prima vedere, combina frigorifica Liebherr este simpla, dar eleganta si usor de intretinut, de culoare alba, ideala in orice bucatarie. La o „inspectie” mai amanuntita, combina frigorifica este spatioasa si dispune de toate dotarile necesare pentru a fi o investitie pe cinste.

Liebherr isi continua traditia de peste 60 de ani in producerea de congelatoare si de frigidere de inalta calitate, axandu-se mai mult pe producerea de aparate care intrunesc cu brio cerintele si exigentele consumatorilor.

Modelul de electrocasnic prezentat beneficiaza de sistemul Smart frost, care are rolul de a reduce formarea de gheata in interiorul congelatorului si pe produsele alimentare, ceea ce inseamna ca nu va mai necesita decongelare decat foarte rar, cu o stergere completa.

Produsul are si un raft special pentru sticle integrat, ceea ce inseamna ca pot fi depozitate cateva sticle, pana in cinci bucati, in conditii de siguranta. Termenul de Vario Space este de asemenea specific acestui model de combina frigorifica si presupune crearea rapida a spatiului suplimentar de depozitare in congelator, pentru gazduirea obiectelor voluminoase. In plus, sertarele sunt detasabile si foarte adanci, cu partea frontala transparenta.

Usile sunt reversibile
, ceea ce inseamna ca balamalele pot fi mutate pe partea stanga, in functie de spatiul disponibil, iar in cazul in care usa este uitata deschisa, porneste si alarma dupa cateva secunde. Alarma de temperatura este cea care pune in tema utilizatorul depre faptul ca exista o crestere de temperatura nedorita, in cazul in care a existat o pana de curent.

Cei care vor sa isi achizitioneze o combina frigorifica buna, calitativa, silentioasa, care sa nu consume mult si sa nu necesite dezghetata, cei care isi doresc un produs eficient pe o perioada indelungata sunt invitati sa investeasca banii in modelul Liebherr care, desi are un pret putin mai ridicat si nu dispune de toate functiile super moderne ale altor electrocasnice de acelasi fel, este alegerea perfecta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here