Combina frigorifica Liebherr CUP 2901, 253 L, clasa A++ – pareri si review

Unul din cele mai ravnite si necesare aparate electrocasnice pentru o familie este combina frigorifica. O combina frigorifica moderna trebuie sa indeplineasca anumite functii ca sa se poata ridica la inaltimea asteptarilor utilizatorilor. Asadar, trebuie sa fie performanta, silentioasa, sa arate bine si sa consume putin si in plus sa nu aiba un pret exagerat. Toate aceste calitati, plus multe alte beneficii, le pot obtine cei care aleg sa foloseasca combina frigorifica Liebherr cu o capacitate de 253 litri, clasa energetica A++.Combina frigorifica Liebherr CUP 2901

Puncte forte combina frigorifica Liebherr

Desi unii ar incadra-o in categoria produselor electrocasnice modeste, cu putine functii moderne si o capacitate de depozitare a alimentelor, suficienta doar pentru o familie de doua-patru persoane, combina frigorifica Liebherr este o investitie foarte buna. Modelul de combina frigorifica Liebherr intruneste toate conditiile pentru a deveni o parte integranta a bucatariei.

In primul rand, designul exterior este superb, iar designul interior este nou si inovator. Clasa de eficienta energetica A++ asigura un consum mai mic de electricitate, iar iluminarea interioara cu LED contribuie la atingerea acestui obiectiv, de a face o economie semnificativa la cheltuielile familiei.

De asemenea, frigiderul are patru rafturi suficient de spatioase pentru tot tipul de alimente si recipiente, iar congelatorul are doua compartimente mari. Frigiderul se dezgheata automat, in vreme ce congelatorul se dezgheata manual, la nevoie. Insa acesta nu este un dezavantaj, pentru ca majoritatea modelelor de frigidere sau combine frigorifice prezente pe piata la acest moment fac gheata si utilizatorii nu sunt deranjati de acest aspect.

In plus, combina frigorifica Liebherr este echipata cu sistemul Glass Line Comfort pe interiorul usii, in vreme ce rafturile din frigider sunt din sticla cu rame de inox. Are chiar si un minunat suport de scticle si doua compartimente speciale pentru fructe si legume in frigider. In congelator, spatiul poate fi marit gratie sistemului Vario Space si transformat complet in momentul in care exista alimente voluminoase sau ambalate intr-o maniera care ocupa foarte mult spatiu.

Per total, combina frigorifica Liebherr isi merita banii. Este eficienta, performanta, are functii moderne si, desi are un pret putin prea ridicat pentru capacitatea si performantele de care da dovada, oricine va fi extrem de multumit de alegerea facuta, pe o perioada indelungata de folosire.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here