Combina frigorifica Liebherr Premium CBNes 6256, FrenchDoor, 471 L – pareri si review

O combina frigorifica ultra moderna este visul oricui, fie ca vorbim de persoane fizice sau juridice, care detin un restaurant, o pensiune, o afacere in domeniul HoReCa sau care pur si simplu dispune de suficienti bani incat sa ii investeasca in cel mai bun produs de pe piata la momentul actual. Combina frigorifica Liebherr Premium, cu o capacitate de 471 litri, clasa energetica A++, este alegerea cea mai potrivita a oamenilor care pun accent pe alimentatia lor, a membrilor familiei, a clientilor sau a angajatilor.Combina frigorifica Liebherr Premium CBNes 6256

Avantaje combina frigorifica Liebherr

Combinele frigorifice marca Liebherr sunt atat de moderne si de apreciate, incat calitatea germana a acestora a devenit un „must have” in orice locuinta. O combina frigorifica precum modelul prezentat valoreaza mai mult si decat un autoturism bun la mana a doua, dar isi merita fiecare ban cheltuit.

Combina frigorifica Liebherr
dispune de seifuri Bio Fresh, montate pe sine telescopice, astfel incat alimentele sa ramana proaspete mai mult timp, gratie temperaturii cu putin peste 0 grade si un nivel de umiditate perfect.

De asemenea, merita mentionat si sistemul Duo Cooling, care asigura un control precis si independent de temperatura din frigider si din congelator si doua circuite de racire separate, fara schimb de aer intre cele doua compartimente, ceea ce inseamna un aer proaspat si lipsit de mirosuri amestecate de alimente.

Aparatul Liebherr
este dotat cu un sistem No Frost care ofera posibilitatea utilizatorilor sa il foloseasca fara a-l dezgheta, pentru ca nu se formeaza gheata si zapada pe peretii interiori ai congelatorului si ai frigiderului, iar congelatorul este mereu liber de gheata.

Mai mult, o noutate cu care vine combina Liebherr este icemaker-ul cu racord fix de apa, care ofera cuburi de gheata de o calitate optima pentru orice ocazie. Led-urile Bio Fresh lumineaza compartimentele acestui model si ofera o imagine perfecta a tuturor alimentelor depozitate. Este prezenta iluminarea chiar si in congelator, gratie sistemului de LED-uri inovator montat in carcasa frontala.

Cei care isi doresc un produs ultra modern care sa raceasca si sa congeleze in cele mai bune conditii, cantitati mari de alimente, cei care asteapta de la produsul pentru care opteaza sa fie dotat cu cele mai noi functii de avertizari si nu numai, dar si cei care au posibilitati financiare foarte mari (pentru ca acest model nu este unul ieftin) sunt invitati sa faca cunostinta cu combina Liebherr Premium!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here