Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X – pareri si review

Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X - pareri si review

Combina frigorifica reprezinta unul din cele mai raspandite electrocasnice. Nu ne putem inchipui o casa moderna fara existenta unei combine frigorifice. Alegand o combina frigorifica moderna nu doar fructele si legumele vor ramane proaspete penru mai mult timp ci si mancarea preparata se poate consuma fara a exista riscul aparitiei unor probleme precum indigestii sau toxiinfectii alimentare.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X

 

Aceasta combina frigorifica este moderna, silentioasa, sigura si intuitiva, ofera utilizatorilor un maxim de confort. Beneficiaza de tehnologia High Definition Cooling ceea ce se poate traduce prin racire la inalta definitie. Aceasta tehnologie asigura nu doar pastrarea prospetimii alimentelor depozitate ci si calitatii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen are misiunea de a pastra prospetimea alimentelor inca din prima zi pana la 9 zile, de a previne formarea bacteriilor in interior cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%.

Tehnologia Hygiene Advance este cea care  asigura cel mai sigur mediu pentru pastrarea alimentelor. Simbolul Eco Tech este cel care identifica aparatele ce indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Volumul total net al acestei combine frigorifice este de 314 de litri. Volumul frigiderului este de  241 litri si este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla rezistenta. Frigiderul beneficiaza si de un suport special pentru sticlele de vin. Compartimentele destinate fructelor si legumelor sunt spatioase, cu un volum peste medie. Usa combinei frigorifice are patru rafturi cu inaltimi diferite ceea ce permite depozitarea diferitelor sticle si recipiente. Frigiderul dispune de sistemul de racire No Frost ceea ce inseamna ca dezghetarea este automata.

Congelatorul vine cu o capacitate de 73 de litri si este organizat in trei sertare incapatoare dintr-un plastic transparent. Capacitatea de congelare este de 7 kilograme in 24 de ore, o alta caracteristica peste medie. Aceasta combina frigorifica le ofera utilizatorilor o functie speciala pentru vacanta ceea ce inseamna ca in aceasta perioada va functiona la un consum redus pastrand totodata alimentele in siguranta. Este extrem de silentioasa, nivelul de zgomot fiind de doar 44dB. O combina frigorifica eleganta, dotata cu functii interesante, ideala pentru orice bucatarie si orice tip de utilizator.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here