Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l – pareri si review

Indiferent de numarul de persoane care traiesc intr-o casa, o combina frigorifica este indispensabila. Volumul acesteia poate varia in functie de necesitatile persoanele, insa pe piata de specialitate exista o gama variata de produse si oricine poate alege ceea ce i se potriveste cel mai bine.

Unul dintre cele mai bine vandute aparate electrocasnice este combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l. Acest fapt se datoreaza, in primul rand, sistemului de racire NO FROST care impiedica formarea ghetii atat in interiorul frigiderului, cat si in interiorul congelatorului. In plus, temperatura se mentine constanta pentru a asigura prospetimea produselor pentru o perioada cat mai indelungata de timp.

Designul este, de asemenea, un atu al celor de la Samsung care vin intotdeauna cu elemente interesante. In acest caz, culoarea argintiu este cea care atrage atentia si care transforma combina frigorifica in optiunea ideala pentru o locuinta cocheta si eleganta.

Clasa energetica A+ este un alt criteriu dupa care oamenii se ghideaza in momentul unei noi achizitii. Consumul redus de energie este ceea ce multi cauta, mai ales atunci cand locuinta este plina de aparate electrocasnice. In general, factura de lumina poate scadea si cu pana la 24% prin folosirea noii combine Samsung.

Dozatorul de apa este perfect pentru zilele toride de vara cand setea trebuie potolita mult mai des. Un pahar de apa rece este tot ceea ce avem nevoie atunci cand temperaturile urca alarmant in termometru. De asemenea, combina dispune si de un suport pentru dozele de racoritoare sau bere. In felul acesta se impiedica rostogolirea lor prin frigider, dar mai ales agitarea care poate avea urmari neplacute. Dozele sunt foarte usor de depozitat fiind oricand gata pentru a fi savurate.

Orice persoana a intampinat dificultati in incercarea de a ajunge la alimentele depozitate in spatele raftului. Trebuie mutate cu grija celelalte produse sau sa fie scoase pe masa pentru a putea lua mult dorita felie de cascaval, de exemplu. Cei de la Samsung s-au gandit la acest inconvenient si au conceput raftul glisant. Acesta poate fi scos cu usurinta pentru a permite o mai buna organizare, dar si un acces rapid la alimente.

Volumul de 310 l este ideal pentru familiile numeroase care au nevoie de un spatiu de depozitare mai mare pentru a satisfacele poftele culinare ale tuturor membrilor. Mancarurile gatite, fructele sau legumele sunt pastrate in cele mai bune conditii pentru o perioada indelungata de timp.

Asadar, combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l este varianta perfecta pentru cei care vor sa beneficieze de un produs elegant, dar mai ales calitativ.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here