Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW, 310 l – pareri si review

Unele persoane nu se multumesc cu un produs standard, de o calitate medie si cand vine vorba despre electrocasnice si de calitatea alimentelor, lucrurile devin si mai exigente. Combina frigorifica Samsung cu o capacitate de 310 litri, incadrata in clasa energetica A+ este alegerea de top a oamenilor care stiu ce vor de la un asemenea echipament.

Puncte forte combina frigorifica Samsung

Primul punct forte ar fi chiar marca producatoare. Samsung este cunoscuta in toata lumea pentru produsele de inalta clasa pe care le realizeaza, la un raport calitate-pret corect si folosind cele mai noi tehnici si tehnologii. Combina frigorifica Samsung nu iese din aceste tipare, ci are unele functii interesante pentru potentialii cumparatori.

Congelatorul este proiectat special pentru ca spatiul sa fie utilizat in mod inteligent, iar compartimentul cu deschidere completa vine in completarea acestui beneficiu. Alimentele pot fi mai bine scoase sau introduse, racite sau congelate. Si compresorul cu inversor digital economic este durabil si sustinut de o garantie de zece ani!

Pe usa frigiderului se pot raci mai bine sticlele de lapte, suc, bere, sau alte lichide consumate des de catre membrii familiei. Frigiderul este iluminat cu LED, ceea ce confera posibilitatea de a ajunge si de a lua mai repede alimentele sau felurile de mancare de care au nevoie utilizatorii. Si nici nu se face risipa de energie!

Sistemul No Frost asigura combinei frigorifice Samsung o racire uniforma si gheata sau zapada nu au ce cauta aici, iar alimentele perisabile se pastreaza proaspete si cu proprietatile intacte, cu mirosul propriu si gustul placut. Tehnologia No Frost contribuie si la durabilitatea sistemului de racire.

Frigiderul are trei rafturi de sticla si patru suporturi de usa, plus un compartiment de fructe si legume. Congelatorul are trei compartimente. Usile se deschid in mod standard insa pot fi si reversibile. Exista totodata un suport de oua si o tava de gheata si, cand usa ramane deschisa mai mult de un minut, se activeaza sistemul de avertizare.

Per total, este un produs bun – are un aspect exterior foarte bun, consuma putin, in interior nu exista umezeala, raceste bine si este silentios. Toate alimentele sunt pastrate proaspete si dezavantaje nu prea exista, exceptand pretul care este corect in raport cu calitatea si functiile combinei, insa putin prea mare pentru posibilitatile oamenilor cu salarii mici sau medii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here