Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA, 310 l – pareri si review

Frigiderele mici cu acele congelatoare la fel de mici care faceau mult zgomot si multa gheata si, in plus, lac in bucatarie atunci cand trebuiau dezghetate, sunt de domeniul trecutului. In prezent, exista solutii mult mai moderne de depozitare a alimentelor. Exista combinele frigorifice spatioase, care nu consuma mult, silentioase si care racesc si ingheata foarte bine. Una din aceste combine este si modelul Samsung RB31FWRNDSA, cu o capacitate de 310 litri.

Primele lucruri pe care trebuie ca un cumparator sa le aiba in vedere atunci cand decide sa achizitioneze o combina frigorifica sunt: marca, consumul, aspectul, pretul, fiabilitatea si functionarea.

Puncte forte combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA

In ceea ce priveste combina frigorifica Samsung, aceasta este usor de folosit, a fost proiectata in mod inteligent pentru ca multe alimente sa incapa atat in congelator cat si in frigider. Mai mult, detine chiar si un raft cu glisare usoara ce poate fi scos in exterior pentru ca utilizatorii sa se descurce mai bine.

De asemenea, aceeasi combina marca Samsung are un compresor cu inversor digital foarte economic si durabil, sustinut de garantia de zece ani! Daca in frigider este un raft de glisare usoara, in congelator este un compartiment cu deschidere completa, spatios si usor de utilizat.

Un aspect deopotriva convenabil si eficient este prezenta raftului de recipiente mari de lichide, precum sticlele mari cu lapte si suc, pe usa frigiderului. In partea superioara combina este iluminata cu LED, ceea ce usureaza foarte mult sarcina utilizatorului de a gasi si de a scoate alimentele chiar si in conditii de iluminare slabe.

Tehnologia No Frost elimina formarea ghetii si a zapezii si mentine alimentele perisabile proaspete mai mult timp. Combina are chiar si un dozator de apa excelent pentru membrii familiei insetati pe timp de vara care vor sa isi potoleasca setea cu un pahar de apa rece si racoritoare.

Pe langa suportul de sticle pe usa, are si un suport pentru doze, de suc sau de bere, unde acestea nu se lovesc, nu se agita si nici nu se rostogolesc. Sistemul de dezghetare atat la frigider cat si la congelator se face automat si, nu in ultimul rand, combina rezista bine la caderile de tensiune.

Din pacate, exista si unele dezavantaje, precum faptul ca in congelator nu exista iluminare, schimbarea usilor este o operatiune complicata si uneori scoate zgomote neplacute care ar putea fi deranjante. Insa per total este o achizitie buna si o investitie pentru intreaga familie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here