Combina frigorifica Samsung RB37J5215SS/EF, 367 l – pareri si review

In zilele acestea, marile magazine se intrec in tot felul de oferte menite sa atraga atentia cumparatorilor. In cazul produselor electrocasnice, discount-ul este unul semnificativ motiv pentru care tot mai multi oameni au luat cu asalt raioanele in cautarea celor mai potrivite produse.

Combinele frigorifice sunt unele dintre cele mai cautate aparate datorita faptului ca sunt indispensabile oricarei locuinte. Rolul acestora de a pastra manacarea proaspata pentru mai mult timp, ii indeamna pe utilizatori sa aleaga produse performante care sa fie calitative si durabile.Combina frigorifica Samsung RB37J5215SS/EF

Merita achizitionata combina frigorifica Samsung RB37J5215SS/EF

Achizitionarea unui astfel de model reprezinta o alegere inspirata datorita faptului ca respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera in plus o garantie a fiabilitatii, dar si a performantei. Mai mult decat atat, raportul calitate pret este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un real avantaj pentru cei care vor sa aiba parte de cele mai bune produse.

Noua combina frigorifica Samsung ofera clientilor mult mai mult spatiu de stocare in interior reusind sa isi pastreze dimensiunile exterioare in asa fel incat sa fie usor de amplasat in orice incapere.

Sistemul de racire folosit are puterea de a raci intregul compartiment in mod uniform, temperatura mentinundu-se constanta in orice moment al zilei. In felul acesta, mancarea este mereu proaspata, iar gustul si savoarea raman aceleasi chiar si dupa 7 zile.

Frigiderul este dotat cu 2 sertare speciale unde produsele pot fi pastrate in cele mai optime conditii de siguranta si igiena. De exemplu, sertarul Fresh Zone este proiectat in mod special pentru pastrarea carnii si a pestului, acestea pastrandu-si aroma intacta.

Sertarul destinat fructelor si legumelor
are un nivel optim al umiditati motiv pentru care produsele raman la fel de hranitoare chiar daca au mai mult de cateva zile de depozitarea. Culoarea proaspata si vie a acestora se mentine o perioada lunga de timp asa ca se pot consuma fata frica de catre toti membri familiei.

Tehnologia No Frost
este cea care impiedica acumularile de gheata atat in interiorul congelatorului, cat si pe peretii frigiderului. Sistemul de racire nu este atat de solicitat datorita faptului ca raceste mult mai repede ceea ce duce la marirea durabilitatii.

Usa frontala se poate zgaria sau indoi foarte usor ceea ce reprezinta un dezavantaj pentru utilizatorii care vor sa aiba parte de produse rezistente care se mentin intacte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here