Combina frigorifica Samsung RB38J7530SR, 373 l – pareri si review

Combina frigorifica Samsung cu o capacitate de 373 de litri, clasa energetica A+ si tehnologie No Frost poate fi exact ceea ce cauta o familie pentru a-si imbunatati stilul de viata, alimentatia, pentru a consuma alimente in stare proaspata sau alimente gatite insa fara a avea acel „gust de frigider” insotit de un miros ciudat. Combina frigorifica Samsung este o investitie reusita din mai multe puncte de vedere.Combina frigorifica Samsung RB38J7530SR

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Samsun
g

Stocarea alimentelor se face in cele mai bune conditii. Este un produs ce are mai mult spatiu de stocare in interior decat o alta combina frigorifica, insa in ceea ce priveste dimensiunile exterioare, acestea nu sunt exagerate. Cum este posibil acest lucru? Gratie tehnologiei Space Max, desigur, care creeaza o capacitate interna suplimentara, fara compromiterea eficientei energetice.

De asemenea, racirea este garantata in absolut toate colturile acestui echipament, in mod uniform, de pe o parte pe alta, astfel incat aerul rece este suflat prin mai multe orificii ale fiecarui raft, ceea ce inseamna ca temperatura se mentine constanta si mancarea proaspata. Chiar si carnea si pestele sunt depozitate in conditii ideale, dar si fructele si legumele, care nu isi vor pierde din proprietati si vor avea acelasi aspect crocant si delicios, nu uscat si fad.

In ceea ce priveste designul combinei, acesta este modern, elegant si are un oarecare aer profesional, sugereaza un stil aparte, atunci cand este inchisa. Cand usile se deschid, cu siguranta multe persoane vor ramane uimite de capacitatea de depozitare si de stocare a alimentelor, dar si de posibilitatea de ajustare a recipientelor, astfel incat sa incapa sticle, cutii si alte articole.

Iluminarea LED
face mai usoara introducerea sau scoaterea alimentelor in orice conditii de vizibilitate, fara a-i compromite puterea de racire a frigiderului. Iar un alt detaliu tehnic ce merita mentionat este compresorul inverter digital care controleaza viteza si utilizeaza mai putina energie, minimizand zgomotul si reducand uzura pentru obtinerea performantei indelungate.

Toate aceste aspecte reprezinta atuuri pe care combina frigorifica le ofera utilizatorilor, insa toate vin cu un pret, foarte ridicat s-ar putea spune, aproape echivalentul pretului unei masini second hand. Combina frigorifica Samsung este o investitie buna pentru o familie numeroasa si pretentioasa, fiind si foarte silentioasa, eficienta si avand o capacitate de racire si congelare perfecte si un spatiu de stocare foarte mare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here