Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA, No Frost, 384 l – pareri si review

Combina frigorifica reprezinta unul din cele mai utile si mai necesare lucruri la casa omului. Fara aceasta, atat confortul, cat si sanatatea oamenilor ar fi compromise. In primul rand, rolul unei combine frigorifice este de a pastra alimentele in cele mai bune conditii, la rece, sa mentina alimentele la congelator astfel incat acestea sa nu isi piarda din proprietati si sa nu consume foarte mult. Cei care vor sa opteze pentru un model deopotriva simplu dar sofisticat, pot alege combina Samsung, cu o capacitate totala de 384 litri si clasa energetica A++.Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA

Avantaje combina frigorifica Samsung RB38J7805SA

Marca Samsung este cunoscuta in toata lumea pentru aparatura de inalta clasa pe care o produc si o comercializeaza acesti experti. Combinele frigorifice au tot felul de caracteristici care se dovedesc a fi avantajoase de-a lungul timpului, precum tehnologia Space Max, care asigura un design mai suplu si o capacitate interna suplimentara, fara compromiterea eficientei energetice.

Si eficienta energetica este foarte ridicata, produsul fiind incadrat in clasa superioara A++, cu un consum mult mai mic si performante maxime. Aerul rece isi gaseste loc in fiecare coltisor al frigiderului, dintr-o parte in alta, prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel incat mancarea sa fie proaspata si delicioasa. Chiar si carnea si pestele nu vor avea de suferit, pentru ca pot fi depozitate in sertarul Fresh Zone, care ofera mediul ideal pentru asemenea produse.

Din punct de vedere al designului, acesta este modern, in armonie cu mobila de bucatarie si stilul de amenajare, combina frigorifica Samsung are finisaje metalice superbe si un maner incastrat cu iluminare albastra, ceea ce confera un look profesional.

Frigiderul are patru rafturi pe usa, ajustabile, astfel incat sa poata fi stocate in cel mai flexibil mod, alimente si recipiente de diverse dimensiuni. Spatiul de depozitare va fi utilizat la maxim atat in frigider, cat si in congelator, unde deschiderea mare a cutiei Full Open Box contribuie la acest aspect.

Iluminarea LED, silentiozitatea, eficienta in racire si congelare fara acumulari de gheata si consumul redus de energie, sunt alte aspecte care merita luate in considerare in momentul in care se ia decizia unei asemenea investitii.

Exceptand pretul putin cam mare pentru salariile mici ale Romaniei, combina frigorifica Samsung RB38J7805SA isi merita banii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here