Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXW2, 324 l – pareri si review

O familie moderna cauta si electrocasnice moderne si adaptate necesitatilor fiecarui membru. Toata lumea isi doreste ca alimentele sa fie pastrate in cele mai bune conditii, insa nimeni nu vrea ca acest lucru sa coste exagerat si facturile la electricitate sa fie foarte mari. Combina frigorifica Sharp cu o capacitate de 324 de litri, clasa energetica A++ este o investitie inteligenta si avantajoasa din toate punctele de vedere.Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXW2

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Sharp

Asa cum o recomanda si denumirea firmei producatoare, combina frigorifica Sharp inspira precizie, performante inalte si eleganta desavarsita, inca de la prima vedere. Dupa primul contact cu acest electrocasnic modern si eficient, isi va dovedi si calitatile. Sharp a dezvoltat o linie de combine frigorifice cu un design elegant si tehnologii pentru o viata mai buna si mai sanatoasa.

Pentru ca bucataria este locul in care se aduna intreaga familie, dar si locul in care sunt depozitate alimentele, oalele si ustensilele de gatit, precum si aparatura electrocasnica, nu mereu este loc pentru electrocasnice mari care au nevoie de foarte mult spatiu. De aceea, usile sunt reversibile, pentru o deschidere optima, afisajul electronic este extern, pentru ca membrii familiei sa poata vedea si controla temperatura din interior in cele mai bune conditii.

Combina frigorifica Sharp
are un sistem de racire No Frost, ideal, care nu permite formarea ghetii si asigura usurinta in curatare. Iar tehnologia Advanced No Frost este si mai buna, asigurand conditiile ideale de pastrare a alimentelor, cu un consum foarte mic de energie. De asemenea, mirosurile de mancare nu se vor amesteca si aerul va ramane nealterat. Aceasta este o caracteristica foarte importanta, foarte multi utilizatori ai combinelor frigorifice model vechi se plang de acest neajuns.

In alta ordine de idei, frigiderul si congelatorul sunt independente, au doua evaporatoare independente, iar circuitele de aer dintre acestea vor fi practic inexistente, la fel si transferul mirosurilor. Fructele si legumele sunt pastrate in cele mai bune conditii in compartimentul special Crisp Zone, iar in ceea ce priveste compartimentarea frigiderului, aceasta este perfect realizata, cu trei rafturi de sticla ce pot fi usor scoase, prin alunecare.

Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXW2
este aproape perfecta: silentioasa, cu un aspect modern, eficienta, cu un consum mic de energie, compartimentare excelenta, insa un pret putin prea ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand cu salarii minime sau medii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here