Combina frigorifica Studio Casa COM270A+ – pareri si review

Combina frigorifica Studio Casa COM270A+ - pareri si review

Combina frigorifica reprezinta unul din cele mai folosite aparate electrocasnice din casa, fara aceasta viata ar fi cu siguranta mult mai grea. Combina frigorifica trebuie sa aiba un design placut ochiului, sa fie suficient de incapatoare si sa consume cat mai putina energie electrica. Durata sa de viata este conditionata de cat este de bine aleasa.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Studio Casa COM270A+

Ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie mai mica, aceasta combina frigorifica este perfecta pentru toti cei care isi doresc o congelare rapida si de calitate a alimentelor. Raportul calitate/pret este unul foarte bun. Designul este unul elegant, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si beneficiaza de o capacitate decenta de incarcare. Designul simplu si modern al acestei combine frigorifice te va atrage cu siguranta inca de la prima vedere. Se potriveste in orice colt al bucatariei datorita dimensiunilor reduse, chiar si in hol. Carcasa este una eleganta, de culoare alba. La interior, combina frigorifica beneficiaza de iluminare interioara, un termostat reglabil si extreme de usor de folosit. Are doua usi reversibile si o deschidere standard de la stanga la dreapta.

Aceasta combina frigorifica este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna ca are un consum anual de doar 241 kWh. Volumul net total este de 252 de litri din care 188 de litri detine frigiderul si cei doar 64 de litri ii detine congelatorul.

Frigiderul beneficiaza de 3 rafturi din sticla rezistenta, un suport pentru oua, un compartiment spatios pentru fructe si legume, de patru rafturi amplasate pe usa si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul dispune la randul sau de trei compartimente generoase, ideale pentru depoziarea alimentelor si pastrarea prospetimii acestora pentru o perioada mai lunga de timp, de o tava pentru gheata si de un sistem de dezghetare automat.

Apa rezultata in urma dezghetarii este colectata intr-un recipient special situat in partea de jos de unde se va scurge in afara aparatului, intr-o tavita situata deasupra compresorului. De aici, ajutata fiind de caldura emanata de compresor in timpul functionarii, se va evapora. Aceasta combina frigorifica reprezinta alegera perfecta pentru toti cei are isi doresc o combina frigorifica performanta la un pret bun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here