Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+ – pareri si review

Actualmente, combinele frigorifice de pe piata sunt din ce in ce mai evoluate si mai moderne. Odata cu aceasta evolutie creste si numarul functiilor acestora dar si dimensiunea lor. Din ce in ce mai multe persoane prefera o combina frigorifica incapatoare, combina frigorifica fiind ideala in acest sens. In cazul in care vrei sa iti echipezi bucataria cu un aparat frigorific modern combina frigorifica este ideala in acest sens.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Studio Casa COM311SA+

Aceasta combina frigorifica vine cu un volum total de 310 litri, cu o inaltime de 185 de centimetri si este atractiva datorita unui design modern si finisajele care o incadreaza in clasa aparatelr frigorifice premium. Frigiderul este impartit in mod eficient prin intermediul celor patru rafturi din sticla, in partea inferioara fiind regasit compartimentul special pentru legume si fructe. Usa ofera suporturi pentru racirea sticlelor sau a diferitelor recipiente. Congelatorul dispune de un volum total de 91 de litri, o valoare destul de buna comparativ cu volumul total al combinei frigorifice. Congelatorul este compartimentat cu ajutorul celor trei compartimente spatioase.

Combina frigorifica beneficiaza de sistemul de racire No Frost si ofera o temperatura constanta, depunerile de gheata sunt inexistente. Principalul avantaj al tehnologiei NoFrost este dat de faptul ca aerul circula si mai ales vaporii de apa sunt evacuati, Consumul energetic este unul redus, combina frigorifica fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, in jur de 296 kWh/an. Usile sunt reversibile ceea ce inseamna ca se poate modifica pozitia deschiderii usilor in functie de spatiul disponibil din bucatarie.

Aceasta coombina frigorifica este una spatioasa, cu specificatii destul de bune pe plan de racire. Dispune de o constructie reusita si de un design ce o face usor de integrat in absolut orice colt din bucatarie. Nivelul de zgomot in timpul functionarii este de aproximativ 40 db ceea ce inseamna ca este o combina frigorifica destul de silentioasa.

Combina frigorifica este ideala pentru orice bucatarie, clasica sau moderna, toate modelele de la acest producator fiind realizate in acord cu exigentele clientilor, din materiale deosebit de atent selectionate, cu un design atractiv, modern sau rustic, oferind o functionalitate optima.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here