Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX, 370 l – pareri si review

Tehnologia Al Saselea Simt este cea care atrage foarte multi cumparatori si ii convinge sa faca o achizitie inteligenta pentru casa si familie. Cunoscuta la nivel mondial, aceasta marca producatoare de electrocasnice ofera unul dintre cele mai noi si ingenioase produse, combina frigorifica cu o capacitate de 370 de litri, perfecta pentru orice familie! Simpla mentionare a firmei producatoare a acestei combine frigorifice de inalta clasa este un motiv suficient de bun pentru a atrage atentia cumparatorilor. Insa nu este suficient ca un produs sa fie „de firma” pentru a fi achizitionat. Trebuie sa fie si bun, eficient, fiabil, sa arate bine, sa consume putin, sa dureze mult in timp, sa fie silentios etc.

Puncte forte combina frigorifica Whirlpool

Toate aceste caracteristici, plus multe altele sunt valabile in cazul achizitionarii unui astfel de echipament. Spre exemplu, functia Al Saselea Simt implica folosirea de senzori inteligenti care simt cresterile de temperatura si restabilesc in cel mai scurt timp conditiile de pastrare ideale. Viteza de restaurare a temperaturii ideale reduce si deteriorarea alimentelor, fie ele perisabile sau nu. Si pentru ca aceasta viteza este de cinci ori mai mare decat la alte aparate elecrocasnice similare, sistemul garanteaza conditii perfecte de temperatura, intotdeuna!

Alimentele au un miros placut, un gust placut, legumele si fructele sunt parca abia recoltate, in combina frigorifica incap foarte multe alimente, inclusiv sticle cu lichide. Consuma foarte putina energie electrica, frigiderul este incapator, are cinci rafturi de sticla si congelatorul are trei compartimente. Frigiderul se dezgheata automat, congelatorul manual, insa aceasta nu este neaparat o conditie dezavantajoasa.

Este silentioasa, suficient de incapatoare, este placuta si eleganta – combina frigorifica Whirlpool este per total o achizitie cat se poate de avantajoasa.

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX, 370 l
, arata bine, raceste si congeleaza foarte bine, este spatioasa include tehnologia moderna Al Saselea Simt, nu consuma mult, are chiar si un raft pentru sticle util pentru marii amatori de vin si nu numai. Este un produs inalt, incapator, cu un design placut, linii suple si finisaje fine si isi face treaba perfect, o perioada indelungata de timp. Garantia este suficient de mare, pentru ca in mod cert utilizatorii nu vor avea probleme cu combina!

In ceea ce priveste dezavantajele, se poate nota pretul destul de mare, mai ales pentru familiile in care membrii muncesc pe salariul minim pe economie si faptul ca in unele momente, poate fi extrem de zgomotoasa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here