Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA4398NFCIX Aqua – pareri si review

Iti doresti sa iti echipezi bucataria cu un aparat electrocasnic modern, cu un aparat frigorific care sa pastreze prospetimea alimentelor tale pentru mai mult timp? Atunci alege o combina frigorifica. Combina este un aparat electrocasnic compus practic din doua parti, frigiderul si congelatorul, o modalitate ideala de a combina cele doua sisteme pentru economie de spatiu si pentru depozitarea cu succes a alimentelor dar si a bauturilor.

Caracteristici si avantaje combina Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA4398NFCIX Aqua

Aceasta combina frigorifica este dotata cu tehnologia Al Saselea Simt Fresh Control ce garantaza refrigerarea la un nivel optim de umiditate si face posibila pastrarea alimentelor de pana la patru ori mai mult decat in cazul unei combine frigorifice clasice. Avantajul tehnologiei inovatoare Al Saselea Simt: gata cu corvoada stocarii alimentelor proaspete intr-un loc precis. Gratie acestei tehnologii utilizatorul dispune de o libertate totala de aranjare a alimentelor deoarece aceasta tehnologie actioneaza in tot aparatul frigorific. Aceasta combina frigorifica beneficiaza de sistemul antibacterian Microban, liderul pe piata in solutiile antibacteriene. Este cea mai buna tehnologie disponibila la momentul actual care ne protejeaza mancarea si contribuie la indepartarea mirosurilor neplacute si evita aparitia bacteriilor si mucegaiului. Inovatia este disponibila in majoritatea produselor de la acest brand, la cele dotate cu Multilow in special.

Gata cu corvoada dezghetarii frigiderului gratie sistemului No Frost care impiedica formarea de gheata in compartimentului congelatorului. Extrem de rezistente, rafturile din sticla asigura igiena perfecta in interiorul combinei frigorifice. In plus, sunt foarte usor de curatat. Combina frigorifica este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ ceea ce ii permite utilizatorului sa faca economie, cu pana la 40% mai mult decat in cazul unei combine frigorifice dintr-o clasa inferioara. Intr-o culoare metalizata, aceasta combina frigorifica se va integra perfect intr-o bucatarie, fie moderna, fie clasica. Sistemul de iluminare LED din interiorul frigiderului asigura o iluminare de calitate, sunt ecologice, nu produc multa caldura si asigura aparatului o durata de viata prelungita.

Volumul net total al combinei frigorifice este de 414 litri
din care frigiderul dispune de 276 de litri iar congelatorul de 138 de litri. Consumul energetic anual este 1.011kWh/an.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here