Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX, 339 l – pareri si review

Whirlpool este o companie producatoare de produse electrocasnice care stie sa faca diferenta dintre echipamente de duzina si cele de buna calitate. Asadar, toate combinele frigorifice marca Whirlpool beneficiaza de tehnologia ,,al saselea simt’’, de o clasa de eficienta energetica superioara, de o capacitate de stocare suficient de mare pentru o familie. Combina frigorifica Whirlpool cu o capacitate de 339 litri, clasa A+ din inox este, cu siguranta, o investitie buna si ieftina!Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX, 339 l

Puncte forte combina frigorifica Whirlpool

Ce isi poate dori o familie mai mult de la o combina frigorifica decat sa fie performanta, sa aiba un pret avantajos, sa fie incapatoare si sa se dezghete automat, fara a mai fi necesara interventia omului? Toate aceste caracteristici, si in plus multe altele, sunt specifice combinei frigorifice Whirlpool.

Capacitatea totala de 339 litri inseamna suficient spatiu pentru depozitarea unei cantitati suficiente de alimente pentru a fi consumate timp de o saptamana de o familie obisnuita. Clasa de eficienta energetica A+ inseamna ca acest echipament nu consuma mult, in niciun caz mai mult de 309 kwh pe an.

Frigiderul este bine compartimentat in patru rafturi de sticla rezistenta, iar congelatorul in trei compartimente incapatoare. In vreme ce frigiderul se dezgheata automat, congelatorul se dezgheata manual si are o capacitate de congelare de 5 kg la 24 de ore.

Designul acestei combine frigorifice este foarte placut, culoarea argintie asigurand un maxim de eleganta si un aspect mai mult decat obisnuit, incadrandu-se perfect in bucatariile cochete. Usile se deschid pe dreapta, insa exista si posibilitatea usilor reversibile. Manerul este incorporat si in ceea ce priveste iluminarea interioara, aceasta este prezenta si face fata cu brio cerintelor familiei. Nivelul de zgomot nu depaseste 38 de decibeli, ceea ce inseamna ca murmura si nu poate fi auzita nici de vecini, nici macar de membrii familiei.

Combina frigorifica Whirlpool cu ,,al saselea simt’’ este lucrata ingrijit, are un raport calitate-pret excelent, pastreaza foarte bine alimentele, este destul de incapatoare. Insa pe usa frigiderului nu incap mai multe sticle de suc, apa sau de bere, nu exista suficient loc pentru acestea, iar suportul de oua este cam mic. Insa per total, combina frigorifica Whirlpool isi merita reputatia, este superba, silentioasa, usor de intretinut si de folosit, practica si la un pret foarte bun! Toate aceste motive sunt suficiente pentru ca oricine sa ia in calcul achizitioarea unui asemenea echipament!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here