Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 W – pareri si review

Combina frigorifica reprezinta un aparat electrocasnic esentiala in casa romanilor, este cea care ne ajuta sa ne imbunatatim regimul alimentar sau stilul de viata. Asta deoarece la temperaturi mai scazute activitatea bacteriilor este incetinita in mod considerabil, mancarea nu se strica atat de usor.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 W

Combina frigorifica este incapatoare, extrem de bine structurata. Volumul util al acestei combine frigorifice este unul destul de generos, de 339 litri si reprezinta unul din principalele avantaje ale acestei combine frigorifice. Frigiderul are un volum net de 228 de litri si detine un singur compartiment inchis, de tipul unei ladite din plastic. Congelatorul este unul incapator, de 111 litri. Permite depozitarea alimentelor separat, in functie de originea de provenienta.

Aceasta combina frigorifica este dotata cu tehnologia Al Saselea Simt Fresh Control pentru ca alimentele depozitate in interior sa isi pastreze prospetimea pentru un timp mai indelungat. Nu dispune de tehnologia No Frost asa ca gheata se poate depozita cu usurinta in compartimente. Tehnologia Al Saselea Simt este compusa dintr-un senzor plasat in interiorul frigiderului care controleaza si adapteaza automat temperatura astfel incat nivelul de higrometrie sa fie acelasi peste tot unde sunt depozitate alimente. Datorita acestei tehnologii alimentele sunt conservate cu pana de patru ori mai mult timp decat in cazul unui frigider obisnuit. Avantajul de necontestat al acestei tehnnologii: gata cu corvoada stocarii alimentelor proaspete in anumite locuri precise. Acestea pot fi asezate oriunde datorita faptului ca aceasta tehnologie actioneaza peste tot in interiorul frigiderului.

Gratie filtrului antibacterian, aerul din interiorul frigiderului este purificat in intregime iar bacteriile sunt distruse in proportie de 60% intr-o singura ora. Igiena alimentara este garantata datorita acestui filtru. Rafturile din sticla sunt extrem de rezistente si impiedica riscul scurgerii de lichide pe rafturile de mai jos in cazul in care se petrece un eveniment neplacut. Sistemul de iluminare LED din interiorul frigiderului ofera o lumina de calitate, produce putina caldura, consuma putina energie iar aparatul beneficiaza astfel de o durata de viata de doua ori mai lunga decat in cazul unei iluminari traditionale. Una din cele mai ieftine combine frigorifice ale producatorului la momentul actual.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here