Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 OX – pareri si review

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 OX - pareri si review

Dintre toate electronicele si electrocasnicele din casa frigiderul este cel mai important deoarece are misiunea de a-ti pastra alimentele proaspete cat mai mult timp. Actualmente, producatorii de combine frigorifice rivalizeaza in a lansa pe piata modele care imbina elemente de design, cele mai noi tehnologii de racire si functionalitati moderne.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 OX

Datorita sistemului Fresh Control, in interiorul combinei frigorifice nivelul de umiditate este ideal pentru a pastra prospetimea, savoarea si culoarea alimentelor. Gratie sistemului No Frost, gheata nu se mai formeaza ceea ce inseamna ca utilizatorul a scapat de corvoada dezghetarii frigiderului. Tehnologia No Frost reduce nivelul de umiditate in interiorul frigiderului pentru a preveni formarea de gheata.

Aceasta combina frigorifica este dotata cu Supreme No Frost, doua sisteme Total No Frost, unul in frigider, unul in congelator garantand conditii ideale de conservare a alimentelor. Capacitatea combinei frigorifice este de  339 de litri ceea ce inseamna ca te poti bucura de mai mult spatiu, de o capacitate mai mare pentru a depozita alimentele. Frigiderul beneficiaza de un volum net de 228 de litri si vine cu patru rafturi din sticla, trei din ele fiind ajustabile, un raft special pentrus sticle, suport pentru oua, sertar pentru fructe/legume si trei compartimente amplasate pe usa. Rafturile din sticla ale combinei frigorifice asociaza eleganta si performanta pentru satisfacerea nevoilor si cerintelor utilizatorilor.

Congelatorul vine cu un volum net de 111 litri si beenficiaza de trei sertare pentru depozitarea carnii sau altor elemente, de o tavita pentru gheata si un sistem de decongelare manual. Aceasta combina frigorifica face parte din colectia Absolute, caracterizata printr-un design rafinat si o mare grija la detalii. Utilizatorii pot profita din plin de performanta si eleganta acestei combine frigorifice.

Pentru o igiena sporita, combina frigorifica vine cu un filtru anti-bacterian compus din carbune activ care elimina in totalitate mirosurile neplacute. Combina frigorifica se remarca prin tehnologia Al Saselea Simt Fresh Control menita sa mentina prospetimea optima in interiorul frigiderului si sa adapteze si sa controleze temperatura si nivelul de umiditate din interiorul aparatului in functie de conditiile din exterior, pana la de patru ori mai mare decat in cazul unei combine normale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here