Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 OX, 369 l – pareri si review

Produsele din gama Whirlpool sunt deosebite. Acestea au caracteristici care nu pot fi gasite la alte aparate electrocasnice, iar tehnologia al saselea simt este mereu prezenta si ajuta la indeplinirea cerintelor si exigentelor utilizatorilor. Modelul de combina frigorifica Whirlpool cu o capacitate de 369 de litri, clasa energetica A+ este ideal pentru orice locuinta in care membrii familiei pun accent pe o alimentatie sanatoasa si adecvata.Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 OX, 369 l

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Whirlpool

Cu un volum net total de 369 de litri, si un consum energetic de 321 kwh pe an, combina frigorifica Whirlpool este foarte avantajoasa, atat din punct de vedere al spatiului cat si al economiei de energie. Iar tehnologia al saselea simt este cu adevarat impresionanta, si caracteristica tuturor produselor marca Whirlpool, insa sub diferite forme.

Frigiderul are cinci rafturi
si un compartiment de fructe si legume, si se dezgheata automat. Congelatorul are trei compartimente mari insa se dezgheata manual, si acest lucru poate fi privit ca un dezavantaj de unele persoane interesate sa faca o investitie de bun augur in locuinta.

Aspectul combinei este placut: un design elegant, linii fine, culoarea inoxului, se sterge si se intretine usor, nu colecteaza amprentele. In interior, iluminarea exista si este foarte buna mai ales pe timp de noapte, dar si in conditii de iluminare slaba in incapere.

Combina frigorifica Whirlpool
are si un sistem de avertizare pentru usa deschisa, ceea ce inseamna ca alimentele nu se vor mai altera, chiar daca copiii se joaca la usa sau unul dintre adulti nu reuseste sa inchida bine usa. Ca si accesorii, se pot mentiona suportul pentru oua si tava pentru gheata. Combina este foarte silentioasa, avand un nivel de doar 38 de decibeli, ce poate fi comparat cu fosnetul frunzelor din padure, asa incat nu deranjeaza cu nimic.

Si pretul este destul de avantajos, singurul inconvenient ar fi lipsa unui dispenser pentru apa si absenta tehnologiei No Frost, care sa nu mai permita formarea ghetii si zapezii, si sa fie necesara decongelarea.

In rest, achizitia este una ideala pentru o familie ai caror membri pun accent pe alimentatie, pe felul de depozitare al alimentelor proaspete sau pregatite, pe spatiul destinat depozitarii sticlelor si a borcanelor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here