Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W – pareri si review

Combina frigorifica reprezinta cea mai potrivita alegere pentru tine si pentru familia ta, mai ales pe timp de vara deoarece ofera spatiu suficient pentru depozitarea si mentinerea prospetimii alimentelor. Combinele frigorifice de pe piata sunt din ce in ce mai moderne si mai performante, se pliaza perfect pe necesitatile si preferintele utilizatorilor.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W

Aceasta combina frigorifica este dotata cu tehnologia inovatoare Al saselea simt Fresh Control pentru o mai lunga conservare a alimentelor si cu sistemul No Frost ceea ce evita depunerea de gheata. Al saselea simt Fresh Control este o tehnologie compusa dintr-un senzor plasat in interiorul frigiderului care controleaza si adapteaza in mod automat temperatura precum si nivelul de umiditate in tot frigiderul, indiferent de locul in care sunt stocate alimentele. Alimentele sunt astfel pastrate proaspete cu pana de patru ori mai mult si utilizatorul se bucura de libertatea de a aseza alimentele unde isi doreste, in orice parte a frigiderului.

Sistemul No Frost
asigura o temperatura constanta si impiedica depunerea de gheata in congelator. Aceasta combina frigorifica beneficiaza de un filtru antibacterian datorita caruia aerul din frigider este purificat in totalitate, pana la 60% din bacterii sunt distruse intr-o singura ora. Filtrul antibacterian asigura o igiena alimentara optima. Rafturile din sticla sunt rezistente si impiedica scurgerea lichidelor in rafturile de mai jos, asigura igiena, practicitatea si sunt foarte usor de curatat. Sistemul de iluminare LED ofera o lumina de calitate in interiorul frigiderului, produce caldura putina, consuma foarte putina energie si beneficiaza de o durata de viata de zece ori mai lunga decat becurile traditionale.

Usa frigiderului cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este dotata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata. Capacitatea maxima a combinei frigorifice este de 319 litri din care 222 de litri ii revin frigiderului si congelatorului 97 de litri. Congelatorul este pozitionat in partea inferioara a combinei frigorifice si ofera optiunea de congelare rapida, perfecta pentru alimentele proaspat depozitate. Accesul la congelator se face rapid prin intermediul unei usi transparente. O alta caracteristica demna de mentionat este avertizarea sonora cand usa ramane deschisa sau cand temperatura urca brusc.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here