Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 OX – pareri si review

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 OX - pareri si review

Combinele frigorifice din ziua de azi nu mai seamana cu cele de acum 5-10 ani. Exista actualmente pe piata o gama variata ce se poate mula de minune pe dimensiunile necesare fiecarui utilizator in parte atat in ceea ce priveste spatiul unde urmeaza sa fie asezat cat si in ceea ce priveste capacitatea interioara. O combina frigorifica reprezinta o investitie pe termen lung ceea ce inseamna ca necesita o documentare serioasa inainte de achizitie.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 OX

Aceasta combina frigorifica beneficiaza de tehnologia Al Saselea Simt Fresh Control ce garanteaza pastrarea alimentelor la un nivel de umiditate perfect, ceea ce face posibila pastrarea alimentelor de patru ori mai mult timp ca in cazul unei combine frigorifice obisnuite. Combina frigorifica vine cu un volum total de 319 litri. Este suficient de incapatoare, este silentioasa, moderna si economica la un pret accesibil. Beneficiaza de un sisem de racire Full No Frost ceea ce inseamna ca atat congelatorul cat si frigiderul beneficiaza de aceasta tehnologie moderna ce nu produce gheata. Aerul rece este distribuit in mod uniform in interiorul frigiderului, in cele doua compartimente, temperatura fiind mentinuta constanta pentru ca alimentele sa fie pastrate in cele mai bune conditii.

Frigiderul are un volum net total de 222 de litri, are patru rafturi din sticla elegante, un compartiment special pentru fructe/legume, suporturi pe usa pentru sticle, oua si borcane, termostat pentru reglarea temperaturii si iluminare interioara. Congelatorul are si el un volum destul de mare, de 97 de litri, cu trei compartimente, o tava pentru gheata si un sistem de racire No Frost, asemeni frigiderului. Nivelul de zgomot al acestei combine frigorifice este de 42dB. Clasa energetica este de A+, consumul anual fiind de 311 kw, nici prea mult, nici prea putin.

Acest model este dotat cu o tehnologie antibacteriana, un sistem ce presupune filtrarea aerului, aerul din interiorul frigiderului pastandu-se curat si igienic, mirosurile neplacute fiind indepartate in totalitate.

Spre deosebire de combinele frigorifice obisnuite, acest model beneficiaza de un design elegant, de linii fine si de manere integrate din inox. Raportul calitate/pret este unul foarte bun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here