Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA – pareri si review

Combinele frigorifice existente azi pe piata sunt usor adaptabile oricarui tip de bucatarie, trebuie doar sa alegi modelul potrivit in functie de nevoile si cerintele tale. Trebuie doar sa tii cont de cateva criterii precum spatiul interior, consum, sistem de racire si functii speciale. Adaptate uzului casnice, combinele frigorifice sunt ideale pentru toti cei care vor sa profite de tehnologia bucatariei marilor restaurante din confortul propriului camin.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA

Aceasta combina frigorifica are un design deosebit de placut si un raport calitate/pret bun. Volumul sau net este de 337 de litri, suficient pentru pretul afisat si pentru o familie de marime medie. Congelatorul dispune de un volum de 111 litri, este destul de spatios. Acest volum se imparte la randul sau in trei compartimente mari si ideale pentru depozitarea mai multor alimente destinate congelarii. Consumul de energie al acestei combine frigorifice este unul redus, clasa eficienta in care este incadrata este A+. Ambele compartimente ale combinei frigorifice se dezgheata in mod automat. Rafturile sunt dispuse in mod eficient pentru a putea aseza si unele eventuale vase. Designul este unul placut, combina are culoarea alba, clasica, usile sunt reversibile cu manere verticale si orizontale. Combina frigorifica este dotata cu iluminare LED si cu un termostat reglabil. Accesoriile cu care este dotat aparatul frigorific sunt urmatoarele: suport pentru oua si suport pentru sticle.

Stocarea flexibila le face utilizatorilor viata mai usoara. Gratie unui raft cu dubla utilizare care este intr-o parte raft standard si intr-o parte poate gazdui doua sticle de mai mari dimensiuni, utlizatorul beneficiaza de doua ori mai multe optiuni de stocare. EasyStore reprezinta o cutie de stocare inteligenta si multifunctionala, ideala pentru depozitare, oferind acces rapid la toate ingredientele mai mici sau mai delicate, atat de esentiale insa.

Este o combina incapatoare in care se pot depozita un numar mare de alimente, ideala pentru orice bucatarie, mare sau mic, clasica sau moderna. Combina frigorifica ii ajuta pe utilizatori sa reduca considerabil consumul de energie si sa reduca costurile facturilor. Cu clasa energtica A+ aceasta combina frigorifica garanteaza folosirea energiei intr-un mod inteligent.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here