Cum sa alegi cel mai bun glucometru

Diabetul este una dintre cele mai intalnite maladii ale acestui secol. Din pacate, din ce in ce mai multe persoane sunt afectate de aceasta boala cronica ce necesita un tratament special si monitorizare permanenta. O persoana diabetica va fi educata astfel incat sa-si evalueze personal starea de sanatate, alertand medicul in situatii ce devin periculoase. Monitorizarea evolutiei diabetului se efectueaza de catre pacient, prin intermediul unui glucometru. Acesta reprezinta instrumentul medical ce devine esential persoanelor diabetice sau celor care prezinta riscul de a face aceasta boala. Pentru cele mai bune rezultate, iti recomandam sa-ti achizitionezi unul.

Diabetul nu este o afectiune pe care sa o ignori. Din pacate, acesta boala nu prezinta un tratament de eradicare, astfel necesita multa atentie, tratamentul fiind unul ce propune stagnarea bolii si impedicarea aparitiei complicatiilor acute si cronice ce ar putea sa puna viata pacientului in pericol. Diabetul apare atunci cand nivelul de glucoza din sange, adica glicemia, creste peste limitele normale, ramandand la valori patologice daca nu se administreaza rapid si eficient un tratament cat mai strict, reprezentat de antidiabetice orale sau insulina.

Masurarea glicemiei se face cu ajutorul glucometrului. Acesta este un foarte util aparat medical, simplu de utilizat si cu un aspect placut. Printr-o simpla intepatura, nedureroasa, la nivelul pulpei degetului, se masura glicemia, rezultatul fiind afisat instant, astfel incat tu sa stii cu exactitate care este stare organismului tau, intr-un anumit moment.
Vezi aici cele mai bune glucometre cu reducere !
Medicii recomanda masurarea glicemiei in fiecare dimineata si-n momentele in care simti ca ceva este in neregula cu organismul tau. De asemena, pacientii care se afla intr-o stare mai grava sunt nevoiti sa-si masoare glicemia inainte de administrarea fiecarei doze de glicemie.

De un glucometru nu au nevoie doar persoanele diabetice ci si cele care au risc de a face aceasta boala sau pur si simplu cei care isi doresc sa stie ce se intampla cu organismul lor, detectand astfel, din timp, orice schimbare patologica.

Caracteristicile celui mai bun glucometru

Pentru a gasi unul bun ar trebui sa tii cont de cateva caracteristici simple dar esentiale. Nu ar trebui sa fac niciun compromis atunci cand vine vorba de sanatate, asa ca alege doar ce este mai bun, mai ales ca acest lucru nu te va solicita foarte mult din punct de vedere financiar.
– Sensibilitate in citire – citirea glicemiei necesita extragerea unei mici cantitati de sange. Pentru un confort cat mai mare, acesta cantitate trebuie sa fie cat mai mica. Cel mai bun glucometru nu va extrage mai mult de 1 microlitru de sange, adica o picatura care in alte conditii ar fi insesizabila. Cu cat este mai sensibil, cu atat cantitatea de sange este mai mica.
– Timpul de masurare – viteza de oferire a rezultatului este esentiala, mai ales in cazuri de urgenta. Cel mai bun este cel care iti ofera valoarea glicemiei in aproximativ 5 secunde. Feriti-va de acele modele la care rezultatele apar dupa 10 secunde.
– Memorare – este foarte important ca valorile glicemiei sa fie memorate, astfel incat sa se poata observa care este tendinta de evolutie a bolii si complianta la tratament. Majoritatea pacientilor, isi noteaza aceste date pe un carnetel special. In schimb, cel mai bun este cel care iti ofera posibilitatea de a stoca cat mai multe valori, astfel incat, in caz de urgenta, medicul sa gaseasca pe glucometru toate informatiile neceasare.
– Functii speciale – ca orice alt produs poate sa prezinte o serie de functii speciale care se vor dovedi cat se poate de utile. Spre exemplu detectarea colesterolului si a trigliceridelor, transforma un simplu glucometru intr-un aparat medica complex care sta la indamna fiecaruia dintre noi

Cel mai bun glucometru Beurer

Beurer este una dintre cele mai cunoscute si apreciate firme producatoare de echipament medical din intreaga lume. Produsele sale sunt atestate clinic, astfel incat tu sa ai garantia unor rezultate fara greseala.
Beurer GL 44 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri. Acesta necesita o cantitate foarte mica de sange si prezinta o viteza de oferire a rezultatului de circa 5 secunde. Ceea ce este cat se poate de folositor este spatiul imens de memorare. Acesta poate sa stocheze pana la 480 valori, calculand si valoare medie pentru diverse perioade de timp.
Dispozitivul de intepare Soft + Safe este brevetat de catre cei de la Beurer, permite masurarea glicemiei in cel mai simplu si nedureros mod. Banda de test este una extralarga, iar ecranul de afisare este unul XXL, foarte bine luminat.
Pretul acestui produs este unul foarte avantajos, astfel incat sa fie permisibil pentru orice persoana care are nevoie de cel mai bun.

Vezi aici oferta si detalii

Cel mai bun glucometru cu functii complexe

O persoana diabetica va prezenta si alte afectiuni concomitent, ce trebuie sa fie atent monitorizate. Astfel este recomandat sa-si achizitioneze nu un simplu glucometru ci un aparat ceva mai complex care poate sa masoare si alti parametrii extrem de importanti.
Multicare-IN este un aparat medical complex ce ofera posibilitatea de a masura glicemia, colesterolul si trigliceridele. Are acelasi aspect si marime ca un glucometru obisnuit, se foloseste in acelasi mod doar ca prezinta functii mult mai complexe.
Si acesta este testat clinic, astfel incat datele furnizate sunt cele reale. Dozarea celor trei parametrii se face pe niste benzi separate, folosind o cantitate foarte mica de sange si oferind rezultatul in aproximativ 5 secunde.
Aparatul este foarte simplu de folosit, nedureros si comod, astfel incat sa fie pe placul tuturor persoanelor care se doresc ceva mai sanatoase.

Vezi aici oferta si detalii

In loc de concluzie…

Daca esti o persoane care sufera de diabet, atunci cu siguranta intelegi cat de important este. Asa ca esti constient de faptul ca ai nevoie doar de cel mai bun model.
De asemenea, daca esti o persoana fumatoare sau ai probleme cu kg, este recomandata achizitionarea celui mai bun. Acesta poate sa iti ofere semalul de alarma de care ai nevoie pentru a observa din timp aparitia diabetului. Doar asa vei preveni complicatiile acestuia si te vei bucura pentru mai mult timp de sanatate.

Va multumim ca ne-ati citit articolul !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here