Cuptor cu microunde Albatros MWA-23MC – pareri si review

Lucrul romanesc nu pare tocmai o achizitie buna, insa este. Electrocasnicele produse de firma Albatros sunt renumite de foarte multi ani pe piata din tara. Chiar si mamele noastre spalau rufe la masina de spalat Albatros.

Insa de atunci lucrurile s-au imbunatatit si s-au perfectionat, au aparut elemente si tehnologii noi, astfel incat si produsele electrocasnice sunt mult mai performante. Cuptorul cu microunde Albatros cu o capacitate de 23 de litri, cu 800 de W puterea, este ideal pentru persoane de toate varstele si pentru oameni de toate categoriile sociale care pur si simplu s-au saturat sa isi incalzeasca mancarea la aragaz, sa piarda timp si sa spele vase cu mancare arsa sau lipita.

Puncte forte cuptor cu microunde Albatros

capacitate de 23 de litri, cu siguranta va fi mult mai simplu ca oamenii sa incalzeasca cantitati mai mari de hrana deja preparata, sau sa pregateasca semi-preparate pentru situatiile in care pur si simplu nu mai fac fata cu timpul pe care il au la dispozitie sa mai prepare ceva sanatos si consistent pentru familie. Are o putere de 800 de W, ceea ce inseamna nu numai ca incalzeste foarte repede mancarea, dar nici nu consuma mult.

Are functie de dezghetare, pentru ca unele alimente trebuie dezghetate inainte de a fi preparate. De la un copan pana la un pui intreg sau o bucata de carne mai mare, cuptorul cu microunde Albatros reuseste sa faca fata cu brio oricarei provocari. Nu are din pacate sistem de convectie, sistem de gatire cu aburi si nici functie de protectie copii, insa, la un pret atat de avantajos si o fiabilitate atat de mare, aceste lucruri aproape ca nici nu mai conteaza.

In schimb, beneficiaza de o avertizare sonora inainte de terminarea programului selectat si de un suport rotund extrem de util. Controlul mecanic cu siguranta este foarte important, acesta se face prin rotire si functiile sunt intuitive si usor de programat. Pe partea de dezghetare se descurca foarte bine, iar la incalzire este excelent, incalzeste foarte repede orice fel de mancare.

In concluzie, se merita ca oamenii sa investeasca bani in cuptorul cu microunde Albatros, care nu numai ca apartine unui producator cu un renume de invidiat in tara, ci are si functii de care nimeni nu se va declara nemultumit. Cuptorul cu microunde Albatros isi dovedeste calitatile atat in casele oamenilor pretentiosi, cat si in bucatariile mai modeste, in care hrana este preparata cu multa dragoste.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here