Cuptor cu microunde Beko MGC20100W – pareri si review

Orice cuplu care isi incepe o viata impreuna si care decide sa se mute intr-o locuinta unde sa isi intemeieze o familie are nevoie de tot felul de produse electrocasnice. De la combina frigorifica si pana la masina de spalat sau la aparatul de aer conditionat, toate sunt indispensabile pentru un trai comod si lipsit de griji.

Unul dintre cele mai cautate aparate electrocasnice este cuportul cu microunde. Acesta s-a dovedit de-a lungul timpului indispensabil, asa ca toata lumea are unul in bucatarie. Este usor de manevrat si incalzeste mancarea in timp record, fiind exact ceea ce tinerii au nevoie.

Cuptorul cu microunde Beko MGC20100W este ideal pentru un cuplu tanar care nu vrea sa piarda prea mult timp in bucatarie – dupa o zi agitata si stresanta la birou, cina trebuie sa fie pregatita in cel mai scurt timp.

Una dintre cele mai utile functii o reprezinta cea de dezghetare. In decurs de cateva minute, carnea congelata este gata pentru a fi pregatita dupa bunul plac. Nimeni nu trebuie sa mai astepte cateva ore pentru ca produsele sa fie dezghetate. Totul se realizeaza in cel mai simplu mod posibil.

In plus, modelul de fata vine si cu functia grill incorporata. Aceasta permite pregatireacarnii de orice fel in cel mai scurt timp. Astfel, prepararea mesei poate dura mult mai putin, fiind exact ceea ce oamenii au nevoie atunci cand ajung acasa la 7-8 seara de la birou. De asemenea, suprafata exterioara va fi frumos rumenita, oferind un aspect irezistibil.

Gustul este de departe cel mai bun. Fie ca o friptura de porc este gatita in cuptorul de la aragaz, fie ca este gatita in cuptorul cu microunde, savoarea este aceeasi, neobservandu-se mari diferente. Acest lucru reprezinta un plus pentru cei care vor sa aiba o cina gustoasa, dar rapida.

Dispune si de un timer care poate fi setat in functie de preferintele fiecarui membru al familiei. Intervalul de timp necesar incalzirii unei farfurii de mancare poate varia, asa ca prezenta acestei functii usureaza considerabil lucrurile.

Din punct de vedere estetic, Beko MGC20100W merge integrat in orice bucatarie. Are un aspect clasic, iar culoarea alb poate fi asortata, cu usurinta, cu restul obiectelor electrocasnice.

Alegerea cuptorului cu microunde Beko MGC20100W poate reprezenta una dintre cele mai bune decizii. Consumul redus este unul din principalele sale avantaje, un aspect dupa care cei mai multi oameni se ghideaza atunci cand fac o astfel de investitie.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here