Cuptor cu microunde Beko MWC2002MW – pareri si review

Pretul de achizitie al oricarui produs electrocasnic este extrem de important, mai ales pentru ca multi cumparatori nu dispun de un buget mult prea ridicat pentru astfel de investitii. Beko ofera solutia salvatoare lansand pe piata o gama de cuptoare cu microunde care sunt performante, dar care se gasesc si la preturi accesibile oricarui buzunar. In plus toate produsele respecta normele si legislatia europeana in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Avantajele cuptorului cu microunde Beko MWC2002MW

Modelul de fata are un design simplu si elegant care se potriveste de minune in orice locuinta si care ofera un plus de rafinament bucatarie. Mai mult decat atat are niste dimensiuni compacte ceea ce inseamna ca nu ocupa prea mult loc si nici nu impiedica desfasurarea activitatilor zilnice.

Cuptorul dispune de functia grill care este extrem de utila mai ales pentru oamenii care nu au prea mult timp de pierdut in bucatarie. O sedinta prelungita sau un task neterminat ii poate determina pe anumiti utilizatori sa ajunga mult prea tarziu seara acasa motiv pentru care cina trebuie pregatita pe repede inainte. Preparatele din carne sunt atent gatite si rumenite astfel incat masa poate fi servita intr-un timp foarte scurt.

De asemenea, gospodinele pot petrece mult mai putin timp in bucatarie multumita functie de dezghetare. Produsele congelate sunt gata in doar cateva minute astfel incat pot fi transformate in mancaruri gustoase si savuroase.

Cu o capacitate de 20 l si o putere de 700 W, cuptorul cu microunde reuseste sa isi indeplineasca toate functiile cu brio satisfacand necesitatile tuturor membrilor familiei. In plus, aparatul este usor de curatat datorita materialului folosit in cavitatea interioara. Cu o simpla laveta umeda orice urma de grasime este atent indepartata fara niciun effort din partea utilizatorilor.

Prezenta timerului este extrem de utila mai ales pentru familiile cu mai multi membrii. Fiecare are alte preferinte in materie de mancare asa ca toti trebuie sa fie multumiti de alegera facuta. Acestia pot seta intervalul de timp dorit pentru incalzirea alimentelor in functie de propriile dorinte si necesitati.

Este un produs silentios care incalzeste mancarea in mod uniform ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Din pacate, cablul de alimentare este mult prea scurt fiind nevoie de amplasarea aparatului in jurul unei surse de alimentare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here