Cuptor cu microunde Bosch HMT75G451 – pareri si review

Cuptorul cu microunde este un aparat potrivit nevoilor fiecarui utilizator in parte, fie ca este utilizat doar pentru a incalzi mancarea, pentru a decongela carnea sau pentru a face popcorn, este un aparat electrocasnic ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie. Principalul sau avantaj este acela ca incalzeste mancarea rapid.

Caracteristici si avantaje cuptor cu microunde Bosch HMT75G451

Cu un design modern, din otel inoxidabil, acest cuptor cu microunde este usor de folosit si performant. Va incalzi mancarea intr-un timp rapid si dispune de o multime de functionalitati, adaptate cerintelor si nevoilor utilizatorilor. Chiar daca are un pret destul de ridicat, acest model este unul de calitate care se bucura de o reputatie excelenta. Dispune de o capacitate interioara de 17 litri si poseda toate optiunile traditionale ale unui cuptor cu microunde: programe automate de gatire, in numar de opt, functie de decongelare a alimentelor, functie de memorare. Gratie functiei Grill se obtine usor si rapid rezultate perfecte de preparare la grill datorita unei functii puternice.

Tehnologia AutoPilot 8 (cea care ofera cele opt porgrame automate de gatire) reprezinta garantia perfectiunii in orice moment. Toate preparatele ies perfect gratie celor opt programe presetate. Trebuie doar sa introduci preparatul in cuptorul cu microunde, sa setezi greutatea acestuia si sa selectezi programul corespunzator din meniu.

Puterea acestui cuptor cu microunde este de 800 de W. Beneficiaza de o usa cu deschidere laterala pentru un confort sporit. Este echipat cu un suport rotund si are un diametru de 24,5 centimetri. Are cinci niveluri de putere. Beneficiaza de un program de dezghetare special, destinat produselor congelate fara ca acestea sa se deterioreze in vreun fel. Vine cu un program special de Convectie si cu un design de ultima generatie.

Meniul nu este unul complicat, poate fi folosit de oricine, este avantajos din punctul de vedere al pretului, orice utilizator si-l poate permite. Singurul sau dezavantaj este lipsa avertizarii sonore la sfarsitul procesului de incalzire sau gatire.

Un cuptor cu microunde care se bucura de o reputatie excelenta la momentul actual pe piata. Lansat in 2011, nu pare dispus sa paraseasca rafturile magazinelor de specialitate. Un aparat ce iti prmite sa iti incalzesti preparatele in cele mai bune conditii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here