Cuptor cu microunde Candy CMW 2070 M – pareri si review

Nu este o marca producatoare prea cunoscuta, insa Candy cu siguranta va starni interesul tuturor celor care cauta un cuptor cu microunde. Modelul cu o putere de 700 W si o capacitate de 20 litri, este ideal pentru orice familie, indiferent cat de mari ar fi pretentiile. Are un pret bun, un design normal, este dragut si incalzeste foarte bine.

Caracteristici si avantaje cuptor cu microunde Candy

Cuptorul cu microunde Candy nu exceleaza la niciun capitol, nu are functii care sa dea pe spate cumparatorii, insa nici nu este un model care sa nu poata fi luat in calcul. In general, cuptorul cu microunde incalzeste si decongeleaza si se pot prepara si unele feluri de mancare foarte simple. Cu o capacitate de 20 de litri si puterea de 700 W, cuptorul cu microunde Candy se poate actiona mecanic si are un timer de 30 de minute.

Nu are functie de convectie, gatire cu aburi si nici nu beneficiaza de sistemul de protectie copii, insa are un pret foarte bun si chiar are functia Start Express. Cuptoarele cu microunde Candy, in general, sunt usor de utilizat si beneficiaza de functii fara de care incalzirea mancarii si decongelarea alimentelor ar fi mult ingreunate.

Pe de alta parte, se poate mentiona chiar si faptul ca un asemenea cuptor cu microunde scuteste utilizatorii de chinul pe care il reprezinta incalzirea la aragaz. Orezul nu se mai lipeste, piureul reincalzit nu mai ramane lipicios si supa este la temperatura ideala! Mai mult, se poate incalzi si o farfurie de sarmale pentru toata familia, dar si apa pentru cafea, astfel incat digestia sa fie mai usoara, sau pentru o cana de ceai, in acelasi scop, tot la cuptorul cu microunde.

Modelul de cuptor cu microunde Candy este usor de utilizat, nu este atat de rudimentar precum ar parea si poate fi folosit atat in familiile cu mai multi membri, cat si in camerele de camin, in bucatariile din locuintele inchiriate de mai multi elevi, studenti, sau chiar de mai multi angajati ai unei companii. Cei care vor sa puna accent pe modul de preparare si de incalzire a mancarii, pe hrana ingerata si temperatura acesteia, sunt invitati sa isi exprime curiozitatea si sa cumpere modelul de cuptor cu microunde Candy.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here