Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S20W – pareri si review

Alegerea unui cuptor cu microunde poate reprezenta o decizie dificila pentru clientii care nu dispun de cunostiinte tehnice si care nu stiu ce anume trebuie sa achizitioneze. In astfel de cazuri, ajutorul unui agent comercial este mai mult decat bine venit, acesta reusind sa prezinte pe scurte caracteristicile fiecarui model in parte. Utilizatorii trebuie sa aleaga acele produse care indeplinesc necesitatile tuturor membrilor familiei si care au un raport calitate-pret mai mult decat avantajos.

Punctele forte ale cuptorului cu microunde Daewoo KOR-6S20W

Este un model incapator cu o capacitate de 20 l fiind ideal pentru familiile numeroase. In plus are o cavitate mult mai mare comparativ cu alte cuptoare existente pe piata asa ca permite incalzirea unor vase mai mari. Are un diamentru de pana la 280 mm ceeea ce inseamna ca se pot introduce obiecte de dimensiuni mari pentru o incalzire rapida si uniforma.

Sistemul concave reflector reprezinta o inovatie in domeniu si ofera o dispersie uniforma a microundelor in intreaga cavitate a cuptorului cu microunde. Gratie acestei tehnologii mancarea este incalzita uniform intr-un timp mult mai scurt.

Panoul de comanda mecanic reprezinta unul din marile avantaje pentru ca este foarte usor de folosit de catre toti utilizatorii. In plus, este ideal pentru bucatariile unde se gateste foarte mult si unde aburii pot da mari batai de cap panourile digitale.

Are un design simplu si elegant care se potriveste in orice locuinta si care ofera un plus de rafinament. Mai mult decat atat, dimensiunile simple si compacte permit instalarea cuptorului cu microunde in orice incapere fara sa ocupe prea mult loc si fara sa deranjeze desfasurarea activitatilor zilnice.

Este un aparat econom care desi dispune de o putere de doar 700 W reuseste sa isi indeplineasca toate sarcinile cu succes. Este performant si fiabil ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.
In plus este un cuptor silentios, usor de manevrat care poate fi folosit inclusiv de catre copii fara sa prezinte nici cel mai mic risc. Acestia se vor arata mai mult decat incantati de noul model care reduce semnificativ timpul petrecut in bucatarie.

Din pacate, nu este dotat cu functia de dezghetare ceea ce poate reprezenta un dezavantaj, mai ales pentru gospodinele care nu vor sa mai piarda timp si care vor sa decongeleze alimentele simplu si rapid.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here