Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BW – pareri si review

Un cuptor cu microunde performant nu trebuie sa aiba un pret de achizitie exagerat de ridicat, in schimb trebuie sa detina o serie de functii care sa simplifice viata utilizatorilor si care sa le ofere un plus de confort. Daewoo este o firma recunoscuta la nivel international care are grija de cumparatori lansand o serie de produse calitative si fiabile care respecta normele si legislatiile europene in vigoare.

Merita achizitionat cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S2BW?

Modelul de fata este dotat cu un sistem concave reflex care asigura o dispersie uniforma a undelor in intreaga cavitate a cuptorului oferind o incalzire uniforma a preparatelor. Indiferent de cantitate, mancarea va fi incalzita in mod egal ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Cu un volum de 20 de litri si o putere de 800 W cuptorul cu microunde Daewoo este alegerea perfecta pentru orice familie. Mai mult decat atat functia Zero&ON este perfecta pentru ca asigura un consum mult mai redus de energie electrica. In cazul in care produsul nu este utilizat timp de 2 minute dupa incetarea activitatii, se opreste in mod automat alimentarea cu energie.

Gospodinele recomanda cu mare drag acest aparat pentru ca are incorporata functia de curatare cu aburi. Interiorul cuptorului cu micorunde este curat simplu si eficient cu ajutorul puterii aburului. Cu o simpla laveta, orice urma de grasime dispare definitiv intr-un timp foarte scurt.

Functia de dezghetare este poate cea mai importanta functie pentru ca reduce la jumatate timpul petrecut de gospodine in bucatarie. Produsele congelate sunt dezghetate in doar cateva minute si pot fi folosite pentru prepararea mancarurilor preferate.

Are un afisat LED care permite vizualizarea informatiilor, dar si un panou digital de comanda care este foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei. Aceste elemente transforma produsul electrocasnic intr-unul modern si elegant care se potriveste de minune intr-o locuinta renovata reusind sa ofere un plus de stil si rafinament.

Utilizatorii pot incalzi chiar si vase mai mari gratie cavitatii generoase, dar si a platanului care ofera o stabilitate mult mai mare multumita pozitionarii mai joase comparativ cu cele clasice. Se pot folosi chiar si vase din ceramica fara nici cea mai mica problema.

Din pacate, modelul de fata nu este dotat cu functia grill ceea ce poate reprezenta un real dezavantaj pentru utilizatorii care nu au prea mult de timp de pierdut si care au nevoie de un produs eficient care sa gateasca preparatele din carne simplu si rapid.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here