Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2DBW – pareri si review

Conceptul conform caruia calitatea este oferita doar la preturi ceva mai mari, este complet fals si trebuie sa fie indepartat din algoritmul de alegere a produselor achizitionate. Calitatea poate sa fie prezenta si in produse care se gasesc la preturi cat se poate de mici. Acest lucru ni-l dovedeste si firma Daewoo care pune la dispozitie un cuptor cu microunde de o calitate ireprosabila care detine chiar si cateva surprize foarte placute si care poate sa fie achizitionat la un pret impresionant de mic, astfel incat sa poata ajunga in bucatariile tuturor celor care isi doresc un astfel de produs.

Avantajele cuptorului cu microunde Daewoo KOR-6S2DBW

Cum arata un cuptor cu microunde ieftin? In niciun caz dezamagitor iar acest lucru este demonstrat de catre Daewoo prin acest cuptor cu microunde care are toate caracteristicile necesare pentru a fi considerat un produs de calitate ce poate sa impresioneze si sa primeasca aprecieri chiar si din partea persoanelor ceva mai carcotase.

Modelul de cuptor cu microunde semnat Daewoo
este un produs ce prezinta o capacitate de 20 litri si are o putere de 800 W. Panoul de comanda este unul electronic iar afisajul este unul de tip LED. Puterea este gradata in 11 trepte iar functia de dezghetare, reincalzire si timerul sunt prezente. De asemenea cuptorul poate sa fie accesorizat cu un raft suplimentar ce este oferit in pachet, astfel incat se pot pregati doua portii de mancare in acelasi timp.

Merita subliniat faptul ca functia Dish Warmer este cea care permite chiar si incalzirea vaselor de ceramica in interiorul cuptorului cu microunde.

Un minus vizibil este reprezentat de lipsa functei grill care este insa una explicata de pretul foarte avantajos. Daewoo este una dintre acele firme care isi doreste sa impresioneze chiar si prin produsele ieftine ce ar trebui sa se confunde cu banalitatea. Asa ca, toti cei care vor ceva mai mult la un pret mic ar trebui sa aiba mai multa incredere in aceasta firma si in produsele speciale pe care le pun la dispozitie, asa cum este acest prietenos cuptor cu microunde ce detine si alte proprietati surpriza ce merita sa fie descoperite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here