Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR – pareri si review

Deloc nu trebuie neglijat aspectul bucatariei si felul in care aceasta este utilata. Fara unele articole electrocasnice, cu siguranta nu se poate vorbi de un trai decent si confortabil. In aceasta categorie intra si cuptorul cu microunde. Nu se poate coace o paine traditionala in el, insa cu siguranta o punga de floricele, o lasagna semipreparata sau o pizza pot fi foarte usor de pregatit, iar mancarea gatita se poate incalzi in cateva minute. Cuptorul cu microunde Daewoo are o capacitate de 20 de litri, o putere de 800 de W si un controler digital. Culoarea rosie este cea care atrage cei mai multi cumparatori, pentru ca este cu totul deosebita, o pata de veselie si eleganta in bucatarie.

Puncte forte cuptor cu microunde Daewoo

Cuptorul cu microunde Daewoo este foarte util si spatios. Are 20 de litri capacitate si se pot incalzi cantitati destul de mari de mancare. Nu numai capacitatea este importanta, ci si cavitatea, care este mult mai mare comparativ cu alte produse. Se pot introduce in interiorul cuptorului vase mai mari de mancare, chiar si ceramice, pentru ca hrana sa fie incalzita mult mai repede, gratie functiei Dish Warmer.

Ceea ce este cu adevarat impresionant la acest cuptor cu microunde este raftul suplimentar cu care este echipat, care permite utilizatorului sa isi incalzeasca si ciorba si tocana in acelasi timp. Are un display usor de folosit, pe ecranul LED se pot vedea cele mai importante informatii referitoare la timpul de preparare al alimentelor, la greutatea si nivelul puterii.

Ghidajul cu trei brate al platanului si pozitionarea joasa a acestuia permite ca vasele sa aiba o stabilitate mult mai mare si sa nu existe posibilitatea ca acestea sa alunece sau sa se intample incidente neplacute. Cuptorul cu microunde este usor de curatat la interior, avand suprafata acoperita de un material cu densitate mare, denumit Shiny Clean, dar si functia Steam Cleaning, care foloseste aburii pentru a elimina complet murdaria si grasimea din interior. Cuptorul cu microunde Daewoo, din pacate, are si un dezavantaj: nu are functie grill, insa in rest este fiabil si modern, consuma putin, are un pret mai mult decat decent, are functie de dezghetare si reincalzire, duo plate si un suport rotund foarte generos. Asadar, persoanele interesate de un cuptor cu microunde fiabil si extrem de util, isi poate indrepta atentia catre acest model de cuptor Daewoo, rosu, impecabil in design si utilizare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here