Cuptor cu microunde Gorenje by Starck MO23ST – pareri si review

Cuptorul cu microunde este o alegere perfecta in orice circumstanta: fie ca este vorba de o familie in care se gateste mult si mancarea trebuie doar incalzita, sau de un student mutat intr-un complex studentesc sau in chirie impreuna cu alti colegi, ori chiar de o corporatie care cauta cea mai buna varianta pentru ca angajatii sa isi serveasca la pranz pachetelul cald. Cuptorul cu microunde Gorenje By Starck cu o capacitate de 23 de litri, cu o putere de 1400 W si tehnologie Touch Control, cu afisaj LED, de culoare gri argintiu, este alegerea ideala!

Puncte forte cuptor cu microunde Gorenje

Gorenje este o marca foarte cunoscuta si apreciata la nivel international, insa de data aceasta, specialistii s-au intrecut pe sine. Cuptorul cu microunde Gorenje By Starck este realmente deosebit, se vede si dupa design. In niciun caz nu seamana cu un cuptor obisnuit, este mult mai elegant si mai rafinat decat orice model de pe piata. Si asta datorita designerului francez Philippe Starck.

Apoi, urmeaza si celelalte avantaje pe care le ofera, care il face produsul ideal, care reflecta stilul de viata si personalitatea fiecarui utilizator. In primul rand, programele presetate din auto Menu permit prepararea celor mai simple feluri de mancare. Se poate introduce tipul de alimente, greutatea si cuptorul va incepe pregatirea automata a acestora.

Mai mult decat atat, acest cuptor cu microunde cu afisaj electronic, LED, este mult mai usor de utilizat de catre utilizatori. Are opt programe si cinci nivele de putere, are ceas incorporat, ca gospodinele sa nu piarda notiunea timpului in bucatarie si chiar si o functie de protectie copii, ideala pentru familiile in care prichindeii obisnuiesc sa puna probleme.

Pretul este destul de ridicat si cu siguranta acesta este un dezavantaj, insa nu suficient de mare pentru a nu mai fi cumparat produsul. In fond, calitatea cuptorului si functiile acestuia determina si pretul putin peste posibilitatile oamenilor de rand. Per total, cuptorul cu microunde Gorenje By Starck este o investitie pentru casa sau firma, nu o achizitie, isi multumeste cumparatorii o perioada indelungata, adica este fiabil, are un design superb care ar face invidios si curios orice vecin care vine in vizita, si, nu in ultimul rand, este eficient!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here