Cuptor cu microunde Gorenje MMO20MEII – pareri si review

Cuptor cu microunde Gorenje MMO20MEII - pareri si review

Cuptorul cu microunde a devenit un „must have” in orice locuinta, fie acasta amenejata dupa ultimele tendinte sau nu, ai caror locatari pun accent pe mancare, sa fie cat mai proaspata si mai sanatoasa, sau nu ii intereseaza prea mult acest aspect. Modelul de cuptor cu microunde Gorenje, cu o capacitate de 20 de litri si o putere de 800 W, pe culoarea neagra, este o investitie ideala.

Caracteristici si avantaje cuptor cu microunde Gorenje MMO20MEII

Cuptorul cu microunde Gorenje MMO20MEII isi merita cu prisosinta atat pretul cat si renumele. Aceasta companie si-a creat un renume la nivel mondial datorita produselor pe care le produce si le comercializeaza. Iar cumparatorii prind mai multa incredere intr-o firma de o asemenea anvergura.

Cuptorul cu microunde Gorenje are functie de decongelare automata in functie de greutate, beneficiaza de cinci programe si are un timer foarte eficient, plus tehnologia Pulse. In ceea ce priveste comenzile, acest cuptor are sisteme de siguranta si sistem de blocare pentru cei mai curiosi prichindei, carora le place sa apese pe butoane.

Se poate realiza setarea manuala a nivelului de putere, pentru cele mai bune rezultate si se poate alege din cele cinci nivele pe cel optim pentru felul de mancare care se doreste a fi preparat. Asadar, se poate selecta nivelul de grill, preincalzirea cuptorului sau gatirea conventionala.

Din pacate, desi pretul este oarecum ridicat pentru un cuptor cu microunde si nu dispune de convectie sau de gatirea cu aburi, toate celelalte functii compenseaza intr-un fel aceste minore dezavantaje. Usa este ultra rece, se poate gati multi-level, are un timer util si semnal sonor ce avertizeaza cand se termina o anumita selectie.

Per total, banii investiti in cuptorul cu microunde Gorenje MMO20MEII sunt bani investiti cu cap, iar beneficiile se vor cunoaste in timp, cand utilizatorii isi vor da seama ce achizitie buna au facut si cat de simplu se poate prepara un anumit fel de mancare sau se pot incalzi cateva portii fara prea multe vase la spalat. Iar toata lumea este multumita, de la cei mai mici pana la cei mai in varsta locatari, care vor folosi acest minunat aparat zilnic, pentru ca isi va dovedi utilitatea in numeroase circumstante – inainte de sosirea musafirilor, a copiilor de la scoala si lista poate continua.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here