Cuptor cu microunde Gorenje MMO20MWII – pareri si review

Unii oameni chiar pun accent pe alimentatie, pe hrana care trebuie sa fie nu numai sanatoasa, ci si pe cat de bine este incalzita, pe temperatura alimentelor inainte de a fi consumate, etc. Cuptorul cu microunde Gorenje cu o capacitate de 20 de litri si o putere de 800 de W, de culoare alba, este cea mai buna alegere a oamenilor care stiu ce vor de la un asemenea produs.

Puncte forte cuptor cu microunde Gorenje

Cuptorul cu microunde Gorenje are o capacitate de 20 de litri, ceea ce inseamna, efectiv, ca se pot incalzi cantitati suficient de mari de mancare, pentru o familie intreaga. Acesta are puterea de 800 de W, ceea ce inseamna ca nu dureaza mult pana cand farfuria de mancare incepe sa friga.

Cuptorul cu microunde Gorenje are si functia de decongelare automata in functie de greutate. Ceea ce inseamna ca se poate decongela un copan sau un pui intreg, in functie de cerintele consumatorului, insa intr-o durata de timp adecvata. Mai mult decat atat, are cinci progame ce pot fi folosite in functie de necesitati si un timer foarte inteligent. Beneficiaza si de tehnologia pulse, iar comenzile sunt mecanice, usor de actionat.

Are cinci niveluri de putere care au rolul de a regla nivelul microundelor. Rezultatele sunt perfecte, la final. Cele cinci niveluri de putere permit utilizatorului sa isi aleaga nivelul microundelor, tinand cont de ceea ce prepara, de felul de mancare pe care urmeaza sa il pregateasca. Se poate regla nivelul la suta la suta, la 70 la suta, 30 sau chiar 10 la suta.

Din pacate, desi are un pret foarte bun, are si unele mici dezavantaje. Ii lipseste functia de convectie, cea de gatire cu aburi si cea de protectie copii. Are insa un semnal sonor de avertizare la terminarea programului si o functie de oprire automata extrem de utila. Din multitudinea de oferte prezente pe piata la momentul actual, cuptorul cu microunde Gorenje pare varianta cea mai buna pentru familiile in care se gateste in mod regulat si mancarea se incalzeste zi de zi, in functie de programul si de preferintele membrilor familiei. Unii isi pot incalzi o farfurie de supa, altii o oala de tocana, pentru ca acest cuptor cu microunde Gorenje permite oricui sa faca acest lucru si sa se bucure de o experienta foarte buna in acest sens.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here