Cuptor cu microunde Gorenje MO17MW – pareri si review

Marile magazine sunt pline cu produse electrocasnice menite sa usureze viata oamenilor si sa le ofere un plus de confort. Achitand pretul corect, oricine poate pleca acasa cu un aparat care gateste, care spala, care pastreaza mancarea rece sau care incalzeste locuinte.

In ultima vreme, cuptoarele cu microunde se vand foarte bine. Acestea sunt preferate atat de familiile cu copii mici, dar si de persoanele singure care vor sa isi incalzeasca rapid si simplu cina dupa o zi obositoare la birou.

O alegere inspirata o reprezinta cuptorul cu microunde Gorenje MO17MW. Este foarte usor de folosit si se incadreaza perfect in orice bucatarie, gratie designului simplu si elegant. De asemenea, raportul calitate – pret reprezinta argumentul principal de care orice om ar trebui sa tina cont inainte de a-l achizitiona.

Functia de dezghetare este ideala pentru decongelarea produselor puse toamna in congelator. De la carne si pana la legume, toate sunt gata, in cel mai scurt timp, pentru a fi folosite. In cateva minute, un piept de pui este dezghetat si poate fi pregatit in diverse preparate.

Cuptorul cu microunde are o capacitate de 700 W ceea ce il situeaza in zona de mijloc, comparativ cu celelalte produse existente pe piata la ora actuala. Cu toate acestea, asigura un consum scazut de energie, un mare plus pentru cei care decid sa il achizitioneze.

Panoul mecanic este ideal, fiind usor de manevrat de catre toti membrii familiei, dar in acelasi timp nu pune in pericol sanatatea si siguranta copiilor. Cuptorul poate fi amplasat fara nicio problema intr-o bucatarie in care se gateste intens fara sa existe vreun risc din cauza aburilor sau caldurii.

Este rezistent si fiabil reusind sa treaca cu succes testul timpului. In cazul in care apar probleme tehnice de orice fel, garantia acordata reuseste sa scoata din impas clientul. Acesta va beneficia de reparatii gratuite asigurate in totalitate de catre Gorenje. In plus, toate piesele utilizate in service sunt originale, asa ca nu exista niciun risc nici din acest punct de vedere.

Gorenje MO17MW dispune si de un timer, ceea ce inseamna ca fiecare persoana poate sa seteze intervalul de timp dorit pentru incalzirea mancarii. Preferintele membriilor familiei nu corespund de fiecare data, iar prezenta acestei functii usureaza situatia.

Cuptorul cu microunde Gorenje MO17MW este o alegere echilibrata si rationala. Pretul achitat reflecta exact capacitatea si functiile sale, reusind insa sa surprinda din punct de vedere al calitatii.

Vezi mai multe informatii pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here