Cuptor cu microunde Gorenje MO20MW – pareri si review

Cuptoarele cu microunde sunt niste obiecte electrocasnice extrem de utile care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta si care simplifica viata utilizatorilor oferindu-le un plus de confort. Mancarea este incalzita in doar cateva secunde ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii, in special in cazul oamenilor ocupati care nu au prea mult timp de pierdut.

Gorenje a lansat o serie de produse care respecta normele si legislatia europeana in vigoare si care asigura si un consum redus de energie. Mai mult decat atat, designul este unul modern si elegant reusind sa atraga atentia cumparatorilor.

Avantajele achizitionarii cuptorului cu microunde Gorenje MO20MW

Dispune de un volum total de 20 l ceea ce inseamna ca este ideal pentru familiile numeroase care au nevoie sa incalzeasca o cantitate mai mare de mancare in acelasi timp. De asemenea este foarte practic si usor de folosita multumita controlul digital. Comenzile sunt preluate intr-o fractiune de secunda exact asa cum se intampla si in cazul ecranului touch al unui smartphone care raspunde la comenzi.

Este dotat cu 6 nivele de putere care se pot seta in mod manual in functie de fiecare preparat in parte. Aceasta optiune este ideala pentru gatirea unor alimente diferite care au nevoie de un timp variat de pregatire. In plus, aparatul vine incorporat cu un timer care permite fiecarui membru al familiei sa isi seteze intervalul de timp dorit pentru ca mancarea sa fie pe gustul lor.

Designul este unul modern care se potriveste de minune in orice locuinta. Dimensiuile compacte sunt cele care permit instalarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Functia grill este una dintre cele mai apreciate datorita faptului ca preparatele din carne sunt gatite in cel mai scurt timp. Ce poate fi mai placut decat savurarea unui cotlet de porc atent rumenit dupa o zi obositoare la birou? Mai mult decat atat, functia de decongelare este si ea incorporata venind in ajutorul femeilor care nu trebuie sa mai piarda ore in sir in bucatarie pentru a gati. Produsele congelate sunt gata in doar cateva minute asa ca cina poate fi servita mult mai repede.

Interiorul cuptorului cu microunde este din ceramica emailat ceea ce inseamna ca este foarte usor de curatat. Cu o simpla laveta, gospodinele reusesc sa inlature orice urma de mizerie si de grasime fara nici cel mai mic efort.
Lipsa protectiei pentru copii poate reprezenta un real dezavantaj pentru anumiti clienti care isi doresc sa isi stie copiii in siguranta atunci cand acestia decid sa umble la aparatele electrocasnice.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here