Cuptor cu microunde Gorenje MO20MW – pareri si review

Fiecare dintre noi ne aranjam si ne utilam bucataria in functie de spatiul disponibil din bucatarie si in functie de preferinte. Avem nevoie de elctrocasnice care sa ne usureze munca in ceea ce priveste gatirea unui anumit fel de mancare. Un cuptor cu microunde este un aparat electrocasnic ce ne scuteste din timp in momentul in care incalzim un anumit fel de mancare sau trebuie sa dezghetam rapid carnea. In plus, nu ocupa mult spatiu in bucatarie.

Caracteristici si avantaje cuptor cu microunde Gorenje MO20MW

Acest cuptor cu microunde prezinta un design clasic, culoarea alba in combinatie cu negru la geamul usii. Are o geutate de 10,5 kilograme si o capacitate de 20 de litri ceea ce inseamna ca poate fi folosit atat de o singura persoana cat si de o familie mai numeroasa. Panoul de comanda este mecanic si dispune de doua butoane rotative, primul fiind destinat alegerii functiilor si nivelelor de putere si al doilea este destinat alegerii timpului de pregatire. Acest cuptor cu microunde dispune de sase nivele de incalzire. Primul nivel de incalzire este Low si reprezinta cel mai scazut nivel de incalzire. Functia Defrost are un rol deosebit de important, de dezgetare a alimentelor ceea ce inseamna ca nu vei mai pierde timp cu dezghetarea manuala a acestora. Cel mai ridicat nivel de incalzire al cuptorului cu microunde este High. Pregatirea, incalzirea si dezghetarea alimentelor devine o placere, este realizata in cel mai scurt timp.

Nivelurile de putere se pot seta manual, in functie de felul de mancare preparat sau incalzit. Se poate regla nivelul microundelor la 100 %, 70 %, 50 %, 30 % sau 10 %, in functie de cat de preparat trebuie sa fie felul de mancare. De asemenea, se poate regla nivelul de putere si pentru grill, pentru pre-incalzirea cuptorului si pentru gatirea conventionala. Programele demne de mentionat (in numar de 9) sunt EasyCook, Multi Stage Cooking si functia crusta. Functiile de care dispune de acest cuptor, in plus fata de cele standard sunt functia de quick start (pornire rapida), functia de pauza, functia de ceas si functia de presetare.

Acest cuptor cu microunde reprezinta o alegere oportuna, la un pret acceptabil, un produs bun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here