Cuptor cu microunde Gorenje Ora Ito GMO25ORAITO – pareri si review

Desi inca mai exista oameni care cred in zvonul lansat ca microundele ar face rau organismului si ar afecta sanatatea celor care folosesc cuptorul zilnic sau o data la cateva zile, cu siguranta majoritatea oamenilor au realizat ca nu este nimic in neregula sau periculos cu a avea un cuptor cu microunde in casa. Ba chiar mai mult, este o alegere foarte buna. Cu ajutorul unui cuptor cu microunde bun, se poate incalzi mult mai usor mancarea deja preparata si se poate chiar decongela carnea sau alte alimente. Cuptorul cu microunde Gorenje Ora Ito cu o capacitate de 25 de litri si o putere de 900 W este o alegere perfecta pentru orice familie care se respecta.

Puncte forte cuptor cu microunde Gorenje Ora Ito

Nu este suficient ca mancarea sa fie preparata zi de zi sau o data la cateva zile. Nu se pot consuma alimentele reci. Acest lucru dauneaza stomacului si incetineste tranzitul. Mancarea calda, proaspata, este ideala pentru sanatatea celor mici si a adultilor. Pentru a incalzi mult mai usor un fel de mancare, este necesara achizitionarea unui cuptor cu microunde. Aici se incalzeste foarte usor ciorba, tocana, chiar si preparate mai pretentioase, se poate pregati un anume fel de mancare mai rapida si mai simpla, se pot pregati semi-preparate.

Cuptorul cu microunde Gorenje are o capacitate destul de mare si in plus, are si control digital cu comenzi prin atingere. Beneficiaza de grill dublu, pentru ca mancarea sa se rumeneasca in ambele parti in acelasi timp, dar si de un timer electronic de 60 de minute. Interiorul este exclusiv din inox, are functia smart display si totodata comenzile electronice sunt complexe insa nu complicate.

Acest cuptor cu microunde are doua elemente de incalzire cu infrarosu, beneficiaza de un incalzitor grill heater, care nu numai ca prepara rapid mancarea, ci ajuta utilizatorii sa intoarca bucatile de carne si sa obtina o rumenire uniforma.

Desi are si unele minusuri, spre exemplu nu are functie de convectie si nici sistem de gatire cu aburi, cuptorul cu microunde Gorenje este solutia ideala pentru cei care cauta un electrocasnic care se poate compara cu unul nemtesc, cu un plus indubitabil la capitolul design. Cuptorul cu microunde Gorenje incalzeste rapid, este fiabil si cu siguranta isi merita fiecare ban cheltuit si fiecare review pozitiv din partea celor care deja utilizeaza acest produs si sunt multumiti de rezultate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here