Cuptor cu microunde Hansa AMG20E70GVH, 20 l, 700 W – pareri si review

Marile magazine abunda in produse electrocasnice al caror rol este acela de a simplifica viata oamenilor si de a le oferi acestora un plus de confort. De exemplu, cuptoarele cu microunde reduc la jumatate timpul petrecut de gospodine in bucatarie datorita faptului ca incalzesc mancarea simplu si rapid. In plus, au si un consum redus de energie ceea ce asigura un mare avantaj in momentul achizitionarii produselor.

Avantajele cuptorului cu microunde Hansa AMG20E70GVH

O alegere inspirata o reprezinta modelul de fata pentru ca este foarte usor de folosit si se incadreaza perfect in orice bucatarie. Are un design simplu si elegant si reuseste sa confere o nota de stil si rafinament locuintei. De asemenea, raportul calitate – pret este unul extraordinar asa ca acest produs se dovedeste a fi o investitie sigura si profitabila.

Dispune de functia de dezghetare care este ideala pentru decongelarea produselor intr-o perioada mult mai scurta de timp. De la carne si pana la legume, toate aceste alimente sunt gata in interval de doar cateva minute si pot fi gatite simplu si rapid. Gospodinele nu trebuie sa mai astepte cateva ore pentru ca pieptul de pui sa fie dezghetat.

Avand o capacitate de 700 W modelul de fata se situeaza in zona de mijloc, comparativ cu celelalte produse existente pe piata la ora actuala. Cu toate acestea, asigura un consum scazut de energie si isi indeplineste cu succes toate functiile satisfacand necesitatile tuturor membrilor familie.

Este dotat cu un panou digital ceea ce inseamna ca este usor de manevrat fara sa puna in pericol sanatate si siguranta copiilor. Este prevazut si o protectie pentru copii asa ca acestia se pot juca in voie fara sa fie expusi niciunui pericol. Mai mult decat atat, timerul incorporat poate fi setat in functie de preferintele fiecaruia, astfel incat manacarea sa fie incalzita atat cat trebuie.

Cuptorul cu micorunde este rezistent si fiabil reusind sa treaca cu succes testul timpului. Beneficiaza chiar si de o garantie care reuseste sa scoata din impas clientul atunci cand apar diferite defectiuni tehnice. Acesta va beneficia de reparatii gratuite asigurate in totalitate de catre Hansa daca se constata ca vina nu ii apartine clientului.

Din pacate, cablul de alimentare este cam scurt asa ca trebuie amplasat in apropierea unei prize pentru a putea functia la parametri normali. Acest aspect poate reprezenta un dezavantaj pentru clientii care nu au surse de alimentare in imediata vecinatate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here