Cuptor cu microunde Panasonic Inverter NN-GD452WEPG – pareri si review

Cuptorul este un aparat electrocasnic util unui numar mare de persoane, una din cele mai interesante inventii din punctul de vedere al automatizarii diferitelor sarcini din casa. Numeroase sunt situatiile in viata de zi cu zi in care avem nevoie de un cuptor cu microunde, cand suntem pe fuga in special. Practic, cuptorul cu microunde reprezinta cel mai rapid mod de a dezgheta alimentele, de a incalzi mancarea sau de a le pregati pentru gratar sau plita incorporabila.

Caracteristici si avantaje cuptor cu microunde Panasonic Inverter NN-GD452WEPG

Acest cuptor cu microunde beneficiaza de o capacitate de 32 de litri, de o putere de 1000W si de cinci nivele de putere. Este echipat cu tehnologia Inverter, o tehnologie unica care garanteaza o gatire constanta si uniforma a alimentelor. Datorita sistemului Turbo Defrost, decongelarea alimentelor din congelator este rapida si optima. Tehnologia Inverter este pur si simplu cea mai buna de pe piata.

Garanteaza o putere de gatire regulata in permanenta, alimentele sunt decongelate sau gatite mai rapid, in cele mai bune conditii. Aceeasi tehnologie ofera o mai buna conversie energetica si un consum energetic redus pentru importante economii de energie. De exemplu, gratie tehnologiei inovatoare Inverter, 600g de pui pot fi gatiti in doar 13 minute.

Acest cuptor cu microunde beneficiaza de un design modern si de iluminare LED pentru o mai buna vizibilitate a cavitatii in timpul gatirii. Este dotat cu 16 programe si cu o functie de blocare impotriva copiilor, adica se pot bloca butoanele. Datorita faptului ca este un cuptor cu incalzitor dublu, acesta le permite utilizatorilor sa coaca si sa friga la 100-220 de grade. Caldura se emite in mod uniform, de sus in jos. Capacitatea sa este mult mai mare decat pare ceea ce inseamna ca ofera mai mult spatiu de gatire pentru mai multa mancare odata.

Interiorul cuptorului beneficiaza de o acoperire fluorica neaderenta ceea ce faciliteaza curatarea. Este dotat cu 6 programe cu senzor si cu functia de memorare ceea ce inseamna ca utilizatorul poate relua anumite valori pentru putere si durata pentru un proces de gatire mai comod. Usa cu deschidere pe verticala permite scoaterea mancarii in conditii de siguranta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here