Cuptor cu microunde Samsung GE109MST – pareri si review

Tehnologia avanseaza intr-un ritm ametitor, iar acest lucru se poate vedea in inovatiile din diverse domenii. De la masini intelegente si pana la combine frigorifice performante, totul este posibil. In plus, aceste lucruri vin in ajutorul nostru si ne usureaza viata.

Este minunat ca oameni sa aiba parte de un minim de confort in propriul camin, confort care, din pacate, acum 20-30 de ani lipsea cu desavarsire. Au fost demult uitate perioadele in care femeile spalau de mana hainele sau incalzeau mancarea pe aragaz. Vremurile se schimba, iar in prezent exista aparate electrocasnice pentru toate gusturile, dar mai ales pentru orice buget.

In functie de performantele sau de puterea de incalzire, clientul poate alege orice isi doreste. Un exemplu perfect il reprezinta cuptorul cu microunde Samsung GE109MST, acesta fiind potrivit pentru o familie moderna care vrea sa stea cat mai putin timp in bucatarie si cat mai mult timp realizand diverse activitati.

Interiorul din email ceramic simplifica curatarea dupa utilizare a cuptorului cu microunde. Cu o carpa umeda orice urma de grasime este stearsa fara niciun efort. In plus, suprafata este rezistenta si face fata cu brio deteriorarii sau uzurii. Mai mult, Samsung GE109MST dispune de functia steam clean, ceea ce inseamna ca se poate curata singur. Samsung a adus pe piata o astfel de inovatie care usureaza procesul de curatare. Forta aburilor reuseste sa elimine orice urma de grasime chiar si din spatiile greu accesibile. Intr-un timp relativ scurt, totul straluceste, iar cuptorul poate fi folosit din nou.

Pentru pasionatii de aluaturi crocante, snitele sau pizza, noul cumptor cu microunde vine cu o surpriza: crusty cook. Prin selectarea functiei specifice, alimentele pot capata o crusta perfecta fiind mai mult decat delicioase. Gustul va fi, cu siguranta, apreciat de intreaga familie, dar mai ales de mezini.

Functia de dezghetare rapida
accelereaza procesul de decongelare pentru ca masa sa fie pregatita in timp util.

Sistemul de distributie tripla permita propagarea undelor in mod egal in interiorul cuptorului cu microunde, ceea ce inseamna ca mancarea va fi incalzita in mod egal, iar produsele vor fi gatite uniform. Aceasta inovatie a fost indelung perfectionata de Samsung care cauta sa aduca in fata clientilor cele mai bune produse.

Cuptorul cu microunde Samsung GE109MST este unul dintre cele mai performante modele de pe piata, reusind sa se incadreze perfect in orice locuinta.

Vezi produsul si pretul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here