Cuptor cu microunde Samsung ME73M – pareri si review

Gospodinele cauta un cuptor cu microunde performant care sa reduca la jumatate timpul petrecut de acestea in bucatarie. Femeile din ziua de astazi au o cariera infloritoare si ajung de multe ori sa stea peste program la birou asa ca au nevoie de un aparat care sa le simplifice viata si care sa le ofere un plus de confort.

Samsung ofera cele mai practice modele care au consum de redus de energie si care respecta normele europene in vigoare. In plus sunt foarte practice si foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei, indiferent de varsta.

Avantajele achizitionarii cuptorului cu microunde Samsung ME73M

Butonul ECO este unul dintre inovatiile in domeniu. Iubitorii mediului inconjurator sunt incantati de aceasta optiune care protejeaza natura gratie consumului redus de energie electrica. Cuptorul cu microunde Samsung reuseste sa economiseasca pana la 40% mai multa energie in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Sistemul triplu de distribuire este cel care incalzeste in mod uniform preparatele indiferent de cantitatea introdusa in cavitatea interioara. Cele trei puncte de distribuire a undelor sunt amplasate in mod strategic pentru a acoperi intreaga suprafata.

Modelul de fata are un aspect interesant gratie designului cu oglinda neagra care atrage atentia cumparatorilor. Cuptorul se integreaza perfect intr-o locuinta moderna reusind sa ofere un aer de eleganta si rafinament. In plus, dimensiunile sunt compacte asa ca se poate instala in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incomodeze utilizatorii.

Cuptorul este foarte usor de curatat ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru gospodinele ocupate care nu au timp sa il stearga dupa fiecare utilizare. Acesta este motivul pentru care Samsung a folosit un material din email ceramic care impiedica raspandirea microbilor si care este de pana la 7 ori mai rezistent fata de alte materiale.

Functia de dezghetare este mai mult decat importanta pentru ca decongeleaza intr-un timp record alimentele. Acestea pot fi folosite simplu si rapid pentru prepararea unor mancaruri gustoase si savuroase care sa incante papilele gustative ale familiei.

Este dotat cu un timer care poate seta intervalul dorit de fiecare utilizator, dar si cu 6 nivele de putere alese in functie de alimentele preparate. Mai mult decat atat dispune chiar si de protectie pentru copii, acestia fiind in permanenta in siguranta.

Pretul de achizitie poate reprezenta un dezavantaj pentru anumiti cumparatori pentru ca depaseste bugetul acestora

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here