Cuptor cu microunde Samsung ME83X – pareri si review

Samsung este una dintre cele mai importante firme producatoare de pe piata care lanseaza produse performante si fiabile al caror rol este acela de a simplifica viata utilizatorilor. De la telefoane mobile si pana la televizoare sau cuptoare cu microunde, toate aceste aparate sunt indispensabile din viata oricarei familii. Pentru un plus de confort, oamenii investesc in aparate inovatoare care aduc un aer modern oricarei locuinte.

Punctele forte ale cuptorului cu microunde Samsung ME83X

Modelul de fata este echipat cu un buton ECO care protejeaza mediul inconjurator prin asigurarea unui consum redus de energie. Cuptorul poate intra in mod standby economisind pana la 40% mai multa energie.

In plus, designul futurist este unul extrem de elegant care se potriveste de minune intr-o locuinta moderna si recent renovata oferind un plus de stil si rafinament. De asemenea, afisajul digital este unul practic si usor de folosit care incanta vizual utilizatorii. Dimensiunile compacte permit instalarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa impiedice desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul altor modele existente pe piata la ora actuala.

Gratie tehnologiei inovatoare, aparatul dispune de un sistem triplu de distribuire a undelor motiv pentru care toate alimentele sunt incalzite in mod uniform indiferent de cantitate sau de textura. Produsele sunt bine patrunse, iar utilizatorii se pot bucura de o masa gustoasa si savuroasa.

Interiorul cuptorului cu microunde este din email ceramic asa ca urmele de grasime sunt foarte usor de indepartat. Mai mult decat atat se impiedica raspandirea bacteriilor ceea ce poate contamina preparatele punand in pericol sanatatea utilizatorilor.

Cu un volum de 23 l, cuptorul este perfect pentru familiile numeroase care au nevoie de un aparat spatios unde pot incalzi o cantitate mult mai mare de mancare. De asemenea, produsul este dotat si cu functia de decongelare care pregateste produsele congelate in cel mai scurt timp. Gospodinele vor petrece mult mai putin timp in bucatarie pregatind cina si mult mai mult timp alaturi de cei dragi.

Este dotat cu protectie pentru copii ceea ce reprezinta un mare atuu, mai ales in cazul familiilor cu copii mici si nazdravani care vor sa descopere lumea si care sunt fascinati de obiectele electrocasnice.

Din pacate pretul de achizitie este unul destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un real dezavantaj, in special in cazul clientilor care au buget limitat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here