Cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAW – pareri si review

Samsung a decis sa se implice si pe piata produselor electrocasnice, iar rezultatul a fost mai mult decat satisfacator. Aparatele performante au reusit sa atraga atentia clientilor si sa devina produse de top in clasamentul preferintelor acestora.

Atunci cand oamenii se orienteaza spre un nou aparat electrocasnic, cauta in general o firma cu vechime pe piata, care sa fie recunoscuta atat pe plan local, dar mai ales la nivel international. In felul acesta, sunt siguri ca vor avea parte de un produs de calitate care sa reziste in timp.

Un produs care a devenit rapid preferatul clientilor este cuptorul cu microunde Samsung MS23F301EAW.

Samsung MS23F301EAW are capacitatea de a incalzi mancarea foarte repede, iar celelalte functii de care dispune reprezinta un atu greu de egalat de produse similare.

Dispune de 20 de moduri de gatire ceea ce inseamna ca oricine poate pregati o cina simpla si gustoasa in timp record. Cuptorul aragazului poate sa devina o amintire pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si mizeaza pe alimentele proaspete.

Curatarea dupa incalzirea sau prepararea unor alimente reprezinta intotdeauna o corvoada pentru orice membru al familiei. Din fericire, cei de la Samsung, au conceput interiorul ceramic emanel care permite curatarea mult mai rapida. Cu o simpla laveta umeda orice urma de mizerie dispare ca prin farmec. In plus, interiorul dispune de un sistem antibacterian, ceea ce inseamna ca nicio bacterie nu se poate dezvolta.

Designul este unul inovator. In partea din fata, cuptorul are un geam de sticla neagra care ii ofera un aer modern, dar elegant in acelasi tip. Acest model se integreaza perfect intr-o bucatarie recent renovata dupa ultimele tendinte in moda.

Cuptorul cu microunde Samsung dispune de functia Mod Eco ceea ce presupune un consum mai redus de energie electrica. In marea parte a zilei, acesta nu este folosit, asa ca poate intra in standby cu o simpla apasare de bution. Simplu si rapid, factura la energie electrica scade simtitor.

Sistemul triplu de distribuire asigura o gatire perfecta, dar si o incalzire uniforma a oricarui tip de mancare. Cuptorul dispune de 3 puncte diferite prin care microundele sunt repartizate in mod egal in interior pentru o distribuire corecta si egala a caldurii.

Din punct de vedere calitativ, cuptorul cu microunde Samsung MS23F301EAW reprezinta una dintre cele mai bune alegeri. Este performat si are o multime de functii integrate, functii care usureaza viata si simplifica intregul proces de gatire.

Vezi mai multe informatii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here