Cuptor cu microunde Sharp R200WW – pareri si review

Sunt anumite situatii in care investitiile materiale mari sunt recomandate. Asa se intampla atunci cand vine vorba de achizitionarea electocasnicelor care trebuie sa fie de calitate superioara si sa detina o garantie a functiilor sale pe o perioada indelungata. Sharp este firma care propune standardul calitatii in ceea ce priveste piata cuptoarelor cu microunde, oferind un produs impresionant din toate punctele de vedere. Pretul este unul ceva mai piperat, in schimb calitatea si inovatia oferita sunt caracteristici de baza ce caracterieaza acest cuptor cu microunde ce cu greu au putea sa fie egalat de un alt produs asemanator.

Avantajele cuptorului cu microunde Sharp R200WW

Sharp este una dintre acele firme care stie sa impresioneze si asta demostreaza prin majoritatea produselor pe care le ofera. Asa este si cazul acestui cuptor cu microunde care stie sa fie special si de aceea merita toata atentia persoanelor care-si doresc sa faca o investitie inteligenta intr-un produs cu adevarat unic.

Cuptorul cu microunde propus de Sharp este un produs ce prezinta o capacitate de 20 litri si o putere surprinzatoare de 1800 W. Panoul de comanda este unul mecanic ceea ce ofera un aer vintage foarte placut de persoanele ceva mai boeme care pun accent si pe aspectul electrocasnicului achizitionat. In acelasi timp, afisajul este unul electronic, in pas cu cerintele actuale. Puterea este gradata in 4 trepte foarte utile iar protectia pentru stropi si timerul sunt prezente.

Un minus foarte important este reprezentat de catre lipsa functiilor speciale. Din pacate nici chiar functiile prezente la modele cu preturi modice nu sunt bifate de catre acest produs Sharp care impresioneaza printr-o putere foarte mare, ceea ce inseama eficienta si rapiditate in procesul de gatit. Cu siguranta, persoanele ceva mai clasice vor fi incantate de acest produs care desi aparent simplu, este unul complex din punct de vedere al tehnologiei detinute, meritand din plin investitia materiala facuta. Aspectul special este un plus suplimentar care convinge potentialii cumparatori sa se apropie si mai mult de acest cuptor cu microunde semnat de catre cei de la Sharp, care nici de data aceasta nu s-au confundat cu monotonia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here