Cuptor cu microunde Sharp R642WW – pareri si review

Cuptoarele cu microunde Sharp sunt unele dintre cele mai apreciate de catre gospodine datorita numeroaselor calitati de care dispun. Mai mult decat atat, raportul calitate-pret este unul accesibil asa ca investitia este una sigura si profitabila.

Din punct de vedere calitativ, aceste modele sunt cu mult peste alte cuptoare ce apartin unor firme renumite la nivel international ceea ce reprezinta un real avantaj. In plus, toate normele si legislatiile europene in vigoare sunt respectate cu strictete ceea ce ofera un avantaj in plus in momentul achizitionarii.

Avantajele cuptorului cu microunde Sharp R642WW

Are un design modern care este in acord total cu noile tendinte ceea ce inseamna ca se potriveste la perfectie in orice bucatarie care este decorata dupa ultimele tendinte in moda. Un astfel de produs reuseste sa ofere un plus de eleganta si stil oricarei locuinte conturand personalitatea bucatariei. De asemenea, dimensiunile compacte si greutatea standard permit instalarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa deranjeze utilizatorii in desfasurarea activitatilor.

Cuptorul cu microunde are o putere de iesire de 800 W ceea ce inseamna ca aparatul este mai mult decat performant avand si un consum redus de energie. Este practic, eficient si este alegerea perfecta pentru orice familie.

Are un panou digital care este foarte simplu de folosit. Printr-o simpla apasare de buton, mancarea este incalzita intr-un timp foarte scurt. In plus, dispune si de o serie de functii de gatire suplimentare care simplifica viata gospodinelor si care le ajuta sa injumatateasca timpul petrecut in bucatarie.

De exemplu, functia de dezghetare este utila pentru ca alimentele congelate sunt gata in doar cateva minute si pot fi transformate in mancaruri delicioase care abia asteapta sa fie savurate de catre toata familia. Simplu si rapid, cina este gata, iar mama are mai mult timp sa petreaca alaturi de persoanele dragi.

Prepararea alimentelor din carne nu a fost niciodata mai simpla. Cu ajutorul functiei grill, carnea esre atent rumenita in timp ce ramane suculenta si gustoasa. Astfel de preparate necesita mult timp daca sunt gatite cu ajutorul unui aragaz clasic. In cazul de fata, cuptorul cu microunde indeplineste aceasta functie mult mai rapid si mult mai eficient.

Desi este un aparat performant, cuptorul cu microunde Sharp nu dispune de un interior din ceramica asa ca trebuie atent curatat dupa fiecare utilizare pentru indepartarea tuturor urmelor de mizerie ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru anumiti utilizatori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here