Cuptor cu microunde Sharp R722STWE – pareri si review

Cuptor cu microunde Sharp R722STWE - pareri si review

In urma cu cativa ani, era la moda ca mama sau bunica sa isi petreaca tot timpul in bucatarie – pregatind mancarea pentru intreaga familie, spaland vasele, incalzind portiile a doua sau a treia zi, etc. Insa acum lucrurile sunt mult mai simple: cu ajutorul tehnologiei cu microunde, mancarea se prepara mult mai usor, chiar si apa se incalzeste pentru cafea sau pentru ceai fara prea mari batai de cap. Cuptorul cu microunde Sharp cu o capacitate de 25 de litri si puterea de 900 w, functie Grill si control si afisaj digital, este ideal pentru toti cei interesati de un electrocasnic modern si eficient.

Puncte forte cuptor cu microunde Sharp

Orice cuptor cu microunde trebuie sa isi dovedeasca eficienta de-a lungul timpului si sa se arate util in orice situatie. Cu alte cuvinte, ori de cate ori este nevoie de un fel de mancare incalzit in mai putin de cateva minute si fara ca apoi gospodinele sa spele multe vase, chiar sa le lase la inmuiat in prealabil pentru ca mancarea s-a lipit de fundul vasului, cuptorul cu microunde Sharp este o solutie foarte utila.

Are o capacitate de 25 de litri, ceea ce inseamna ca se poate incalzi sau pregati multa mancare, are o putere de 900 w, ceea ce inseamna ca nu consuma foarte mult, are panou de comanda mecanic si o putere grill de 1000 W si afisaj LED, modern si foarte convenabil. De asemenea, vine complet „echipat” cu functia de reincalzire, dezghetare, protectie copii si la finalul operatiunii se declanseaza un semnal sonor, foarte util.

Din pacate, este un produs simplu, cu comanda mecanica, lucru care ar putea fi vazut ca si un dezavantaj de multi dintre potentialii cumparatori, insa este suficient de performant incat sa le faca fata tuturor exigentelor acestora. Modelul de cuptor cu microunde Sharp se va dovedi alegerea ideala pentru orice familie in care adesea membrii intra in criza de timp si masa trebuie pusa cat mai repede, pentru ca, de exemplu, cei mici nu se pot lupta prea mult cu foamea si vor ca totul sa fie gata cat mai repede.

Per total, cuptorul cu microunde Sharp isi merita renumele, acela de produs ieftin si bun, cu numeroase avantaje pentru cumparatorii care isi vad visul cu ochii si isi achizitioneaza un produs util, fiabil si la un super pret!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here