Cuptor cu microunde si grill, Hyundai HY 20UG66 20L – pareri si review

Societatea se afla in continua miscare, totul se realizeaza cu viteza luminii, iar la sfarsitul zilei oamenii ajung atat de extenuati de la munca, inca nu mai au chef sa faca nimic. Pana si pregatirea cinei reprezinta o adevarata corvoada pentru gospodinele care s-au saturat sa petreaca ore in sir in bucatarie gatind. Acesta este motivul pentru care marii producatori de aparate electrocasnice au lansat moda cuptoarelor cu microunde, rolul acestora fiind acela de a simplifica munca si de a oferi un plus de confort.

Avantajele achizitionarii cuptorului cu microunde si grill Hyundai HY 20UG66

Modelul de fata este unul performant cu o putere de 700 W ceea ce inseamna ca reuseste sa isi indeplineasca toate sarcinile si sa satisfaca si necesitatile tuturor membrilor familiei. De asemenea, are o capacitate de 20 l fiind mai mult decat spatios si incapator. Se pot incalzi cantitati mai mari de preparate, iar rezultatul final va fi unul de exceptie.

Panoul de comanda electronic aduce un plus de modernism cuptorului cu microunde si este si foarte usor de folosit de catre toti utilizatorii. In plus, designul simplu si elegant permite instalarea in orice locuinta indiferent de stilul in care este decorat. Are niste dimensiuni compacte asa ca nu va ocupa foarte mult loc si nici nu va deranja desfasurarea activitatilor.

Produsele vor putea fi decongelate mult mai simplu si rapid cu ajutorul functiei de dezghetare. In doar cateva minute, alimentele sunt gata si pot fi folosite pentru a da gust si savoarea mancarurilor. Totul se realizeaza simplu si rapid ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Mai mult decat atat functia grill vine in ajutorul acelor persoane care nu stiu sa gateasca sau care, pur si simplu, nu au timp de pierdut in bucatarie. O bucata de carne este perfect gatita si atent rumenita la exterior fara nici cel mai mic efort. Intr-un timp foarte scurt, cina este servita.

In plus, cuptorul cu microunde este dotat si cu un timer care seteaza intervalul de timp dorit pentru incalzirea preparatelor. Se poate selecta in functie de preferintele fiecarui utilizator fiind o functie inteligenta si atat de necesara. Semnalul sonor este cel care avertizeaza in momentul in care masa este gata, iar mancarea poate fi servita.

Din pacate se gaseste doar in varianta rosu marsala ceea ce poate reprezenta un real dezavantaj, mai ales in cazul persoanelor clasice si conservatoare care nu accepta o astfel de pata de culoare in locuinta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here