Cuptor cu microunde Trisa Micro Pro White 7651.70 – pareri si review

Nu exista om care sa nu poata afirma ca ii este foarte necesar un cuptor cu microunde. Mai ales cand acesta este la un pret destul de accesibil si are atat de multe functii moderne si utile. Cuptorul cu microunde Trisa Micro Pro White cu o capacitate de 20 de litri si o putere de 800 de W, cu functie grill cu putere de 1000 de W si afisaj si control digital cu siguranta se va dovedi o alegere inteleapta.

Puncte forte cuptor cu microunde Trisa Micro PRO White

Cuptorul cu microunde Trisa Micro Pro White are un design modern. Insa, pe langa faptul ca arata foarte bine si se incadreaza si in bucatariile mai simple si in cele mai sofisticate, acesta are si functii care cu siguranta vor impresiona pe oricine. In primul rand, are opt programe presetate diferite si cinci functii. Aceste functii includ si dezghetarea, ideala pentru alimentele abia scoase din congelator, care trebuie puse in oala, dar si functia grill. La grill se pot coace acei pui deliciosi care in general se gasesc la rotiserii sa la fast food, insa nu este singurul fel de mancare pregatit in acest mod.

Cuptorul cu microunde Trisa Micro Pro White beneficiaza si de un programator de 60 de minute cu semnal de oprire, dar si de afisaj si control digital. Are o iluminare interioara pentru un control optim si este usor de operat si de curatat. Nu trebuie solutii de curatat foarte scumpe, este suficienta stergerea cuptorului cu microunde la interior cu o laveta umeda si un detergent de vase bun.

Din pacate, acest cuptor cu microunde are si mici dezavantaje: nu are functie de convectie, gatire cu aburi, insa beneficiaza si de programul protectie copii. Astfel copiii nu vor putea apasa pe butoane pentru a strica programul setat pentru cuptorul cu microunde si nici nu se pot rani accidental.

Per total, punctele forte ale cuptorului cu microunde Trisa Micro Pro White sunt mult mai multe decat dezavantajele, si, comparativ cu alte produse, este un electrocasnic care cu siguranta merita banii si atentia oamenilor de rand aflati in cautarea unui produs ieftin, fiabil, rezistent, usor de folosit, usor de curatat, deosebit, cu un design modern si reusit! Cuptorul cu microunde nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here